Akustiska gitarrpedaler & effekter

Genom att lägga till akustiska effektpedaler till en artists uppsättning kan man expandera tonerna av en akustisk gitarr.

View All Information

Akustisk effekter "bestsellers"

Första 15 produkter som visas

Om akustiska gitarreffekter

Reverb, som Fishman AFX, och Delay, liksom Boss DD-7 kan vanligtvis användas på akustiska gitarrer för att utöka utrymmet i ljudet.

Looper pedaler gynnas ofta av akustiska sologitarristerna då de kan lagra olika element i en sång – Katie Tunstall är känd för att använda Akai Headrush looper live.

Tillverkare som TC Electronic specialiserar sig på att göra pedaler för akustiska artister och sångare, med deras G-Naural Processor som innehåller alla effekter som en gitarrist kan behöva.

Akustiska gitarrnyheter

MUSIKMESSE 2017: Radial avslöja LX-2 Line Splitter pedalen

Erbjuder spelaren komplett control av deras signaler, att LX-2 linjedelare och dämparen är Radial's senaste release för detta år Musikmesse i Frankfurt... Mer »

Tanglewood's Sundance Performance Pro Series på Gear4music

Melding tradition med modern tillverkningsteknik, TanglewoodSundance Performance Pro Series erbjudande spelaren unik ton med en distinkt personlighet.... Mer »

Strymon införa Sunset dubbla Overdrive Pedal

En overdrive-pedal som syftar till att reproducera de mest eftertraktade efter toner i musikhistorien, den dubbla Sunset Overdrive ger dig mer valuta för pengarna... Mer »