Akustiska gitarrpedaler & effekter

Genom att lägga till akustiska effektpedaler till en artists uppsättning kan man expandera tonerna av en akustisk gitarr.

View All Information

Akustisk effekter "bestsellers"

Om akustiska gitarreffekter

Reverb, som Fishman AFX, och Delay, liksom Boss DD-7 kan vanligtvis användas på akustiska gitarrer för att utöka utrymmet i ljudet.

Looper pedaler gynnas ofta av akustiska sologitarristerna då de kan lagra olika element i en sång – Katie Tunstall är känd för att använda Akai Headrush looper live.

Tillverkare som TC Electronic specialiserar sig på att göra pedaler för akustiska artister och sångare, med deras G-Naural Processor som innehåller alla effekter som en gitarrist kan behöva.

Akustiska gitarrnyheter

Gear4music nu strumpan Gurus förstärkare Boutique serie pedaler

Kända för deras arv av revolutionerande förstärkare och gitarr pedaler, Gurus har snabbt etablerat sig som en ledande röst i branschens gitarr... Mer »

EarthQuaker Devices enheter släppa loss helt nya Fuzz Erupter Pedal

Control harmoniska innehållet och produktionen av din ton i ett enda svep. Designad för alla saker skitiga och seg, Earthquaker's Erupter sätter fuzz tillbaka på kartan.... Mer »

BASA MDP teknik lyssnar och anpassar sig till din spelar

BOSS' flerdimensionella bearbetningsteknik förbättrar och reagerar på specifika artikulation, uppmuntra en konsekvent hög kvalitetsljud gratis kompromiss.... Mer »