Akustiska gitarrpedaler & effekter

Genom att lägga till akustiska effektpedaler till en artists uppsättning kan man expandera tonerna av en akustisk gitarr.

View All Information

Akustisk effekter "bestsellers"

Första 15 produkter som visas

Om akustiska gitarreffekter

Reverb, som Fishman AFX, och Delay, liksom Boss DD-7 kan vanligtvis användas på akustiska gitarrer för att utöka utrymmet i ljudet.

Looper pedaler gynnas ofta av akustiska sologitarristerna då de kan lagra olika element i en sång – Katie Tunstall är känd för att använda Akai Headrush looper live.

Tillverkare som TC Electronic specialiserar sig på att göra pedaler för akustiska artister och sångare, med deras G-Naural Processor som innehåller alla effekter som en gitarrist kan behöva.

Akustiska gitarrnyheter

BOSS släpper 40 årsdagen kompakt Pedal Box Set

I firande av BOSS' 40-årsjubileum släpper företaget en triumvirat av deras mest kända och eftertraktade pedaler i en begränsad upplaga samlingsbox format.... Mer »

BOSS lanserar helt ny Katana-Mini gitarrförstärkare

Det senaste tillskottet till lysande sortiment av Katana förstärkarna, Katana-Mini gitarrförstärkare ger klassiska BOSS ton i en portabel och lätt design... Mer »

BOSS lanserar MD-500 Modulation effektpedalen

Dagens andra pedal release från BOSS för Roland's 'Framtid omgjorda' kampanj, den MD-500 är de senaste heltäckande arbetshästen för moderna musiker.... Mer »