Akustiska gitarrpedaler & effekter

Genom att lägga till akustiska effektpedaler till en artists uppsättning kan man expandera tonerna av en akustisk gitarr.

View All Information

Akustisk effekter bästa säljare

Första 15 produkter som visas

Om akustiska gitarreffekter

Reverb, som Fishman AFX, och Delay, liksom Boss DD-7 kan vanligtvis användas på akustiska gitarrer för att utöka utrymmet i ljudet.

Looper pedaler gynnas ofta av akustiska sologitarristerna då de kan lagra olika element i en sång – Katie Tunstall är känd för att använda Akai Headrush looper live.

Tillverkare som TC Electronic specialiserar sig på att göra pedaler för akustiska artister och sångare, med deras G-Naural Processor som innehåller alla effekter som en gitarrist kan behöva.

Akustiska gitarrnyheter

Nya Old Blood Noise strävanden pedaler i lager på Gear4music

Gammalt blod buller strävanden EQ med buffert, hörlursförstärkare och AB/Y Switcher har landat. Robust och vägen klar, få denna trio löfte det mesta av din gitarr.... Mer »

EHX tillkännage splitternya SYNTH9 Synthesizer maskin Pedal

En pedal som återupplever härligheten av de sist århundradena största synt låter, SYNTH9 synt Pedal erbjuder spelaren 9 tidlösa toner i ett paket.... Mer »

EHX införa helt nya kanjon Delay och Looper Pedal

Fylld till brädden med spännande tonal alternativ, ravinen Delay och Looper pedalen har 11 lägen, alla med sin egen distinkta ljud och karaktär.... Mer »