Fender Akustiska Gitarrer

Gear4Music.com

Akustiska Gitarrer från Fender är sedda som några av de vackraste, mest spelbara och mångsidiga akustiska gitarrerna man kan hitta på marknaden. Fender tillverkar ett fantastiskt varierat utbud av akustiska gitarrer som inkluderar modeller som dreadnought, cutaway och klassiska akustiska gitarrer, de har en akustisk gitarr för alla stilar och kunskapsnivåer. View All Information

Fender och Squier Akustiska Gitarrer

Första 35 produkter som visas

Fender Semiakustiska gitarrer

Första 54 produkter som visas

Om Fender akustiska gitarrer

Fender akustiska gitarrer har spelat en fantastisk roll i Americana och countrymusik och används av många artister – inklusive lik av Buddy Miller. Hans signatur modell är ett bevis på Fender akustisk gitarr och visar varför de inte bör underskattas i skuggan av deras elgitarrer.

På Gear4music.se, vi levererar ett brett utbud Fender akustik och Electro akustik. Från signaturen modeller, till Nybörjarens Paketerbjudanden och allt däremellan är du säker på att kunna hitta en Fender akustiska gitarr eller en Squier by Fender alternativt på Gear4music.se.

Fender gitarr Nyheter

Fender tillkännage deras första förordningar på Rosenträ

Efter CITES avtal förra året, Fender har meddelat att deras Elite gitarr och bas sortiment kommer att vara föremål för strikta reglering och substitution av skogen.... Mer »

Nya Fender Mustang första någonsin WiFi-kompatibel förstärkare

Utnyttja wireless teknik för att hjälpa spelaren uppnå sömlös spelar, den nya Mustang-serien är det första steget in i en ny värld av förstärkare.... Mer »

Fender's Tune App nu tillgänglig för Android-enheter

Lansera appen intuitivt förra året, är det nu gjorts tillgängliga för dem som inte äger en iOS-enhet gör punktformiga precision tuning universal... Mer »