Akustiska Gitarrer av Gear4music

Gear4Music.com

Gear4music akustiska gitarrer har varit en av våra mest populära produkter sedan 2003, då vi först började att tillverka våra egna prisvärda akustiska gitarrer. Gear4music akustiska gitarrer har hyllats av akustiska gitarrister, specialister och recensenter, och vi letar alltid efter sätt att utöka och förbättra vårt sortiment av akustiska gitarrer för att tillgodose alla musikers behov. View All Information

Populära Akustiska Gitarrer av Gear4music

Första 18 produkter som visas

Lär dig mer om akustiska gitarrer

De tre huvudsakliga typerna av akustiska gitarrer är dreadnoughts, cutaways och runda ryggar. Dreadnought gitarrer har en klockformad kropp, utvecklades av den välkända tillverkaren CF Martin & Company och betraktas som den vanliga typen av akustiska gitarrer. Cutaway gitarrer har ett indrag i kroppen bredvid den nedre delen av halsen för att göra det lättare för gitarrister att spela på den nedre delen av greppbrädan. "Round back" akustiska gitarrer har en rundad istället för platt rygg, som anses skapa ett tydligare och klarare akustiskt gitarrljud.

Andra saker att tänka på när du köper akustiska gitarrer

De som vill köpa akustiska gitarrer och börja spela genast kan vara intresserade av Single Cutaway Elakustiska gitarrer + tillbehörspaket, som levereras med en extra uppsättning strängar och gig bag för 761.95. Andra populära tillbehör inkluderar gitarr polish, plektrum och stämapparater, medan de med elakustiska gitarrer förmodligen finner en akustisk gitarrförstärkare användbar. Fullständiga förstärkare kommer sannolikt att behövas för de som vill spela live.

Akustisk gitarr Nyheter

Tanglewood's Sundance Performance Pro Series på Gear4music

Melding tradition med modern tillverkningsteknik, TanglewoodSundance Performance Pro Series erbjudande spelaren unik ton med en distinkt personlighet.... Mer »

Yamaha lanseringen konkurrens att vinna en undertecknat gitarr av Ricky Gervais

Yamaha körs en tävling för att sammanfodrala med lanseringen av Ricky Gervais nya film, David Brent-livet på vägarna... Mer »

Fender släpper ny gitarr Tuning App

Fender lanserar sin nya app " Fender Tune", en app som är avsedd för nybörjare och proffs är lika... Mer »