Martin akustiska gitarrer

I hela dess färgstarka förflutna inom gitarrtillverkning har Martin & Co framgångsrikt anpassat sig till kontinuerliga förändringar i akustiska gitarr konstruktions- och tillverkningsmetoder. Trots av många ändringar, har Martin aldrig glömt sitt första uppdrag att leverera högkvalitativa gitarrer. Deras åtagande att producera de finaste instrumenten 1833 är fortfarande deras främsta mål idag över 179 år senare.

View All Information

Martin akustisk gitarr

Första 46 produkter som visar

Martin Semiakustisk gitarr

Första 59 produkter som visar

Om Martin gitarrer

Martin gitarrer väljs av många moderna spelare, dras till märket av sitt rika kulturarv. Nuvarande Martin ambassadörer spelas av Johnny Cash och Elvis, och inkluderar Ed Sheeran och The Gaslight Anthem.

Många av Martins nuvarande hantverkare är medlemmar av familjen Martin, nu i sin sjätte generationen och överträffar 1 miljon gitarrer gjort "milstolpe.

"Omsorg och tålamod" är de två viktigaste aspekterna till att göra en bra gitarr, säger Frank Henry Martin över 80 år sedan. Det ethos bedriver i Martin fabriken i Pennsylvania, där företaget strävar efter att göra varje gitarr den största de någonsin har producerats.

Martin gitarr nyheter

Klocka: Martin gitarr - Balladen om Dreadnought

Martin gitarr avslöja prisbelönta dokumentär av Martin Dreadnought - en gitarr som har stått sig genom tiderna och förtjänat sin plats i akustiska folklore.... Mer »

Fender gräva i In-Ear Monitor territorium

Världsberömda gitarr tillverkare erbjuder fem nya In-Ear monitor modeller i deras senaste satsning.... Mer »

D'Addario införa Humiditrak

D'Addario presentera Humiditrak - en enhet som bor inne i din gitarr och ger realtid skick uppdateringar via en smartphone-app så att du kan hålla ett öga på din yxa.... Mer »