Martin akustiska gitarrer

Gear4Music.com

I hela dess färgstarka förflutna inom gitarrtillverkning har Martin & Co framgångsrikt anpassat sig till kontinuerliga förändringar i akustiska gitarr konstruktions- och tillverkningsmetoder. Trots av många ändringar, har Martin aldrig glömt sitt första uppdrag att leverera högkvalitativa gitarrer. Deras åtagande att producera de finaste instrumenten 1833 är fortfarande deras främsta mål idag över 179 år senare. View All Information

Martin akustisk gitarr

Första 46 produkter som visas

Martin Semiakustisk gitarr

Första 55 produkter som visas

Om Martin gitarrer

Martin gitarrer väljs av många moderna spelare, dras till märket av sitt rika kulturarv. Nuvarande Martin ambassadörer spelas av Johnny Cash och Elvis, och inkluderar Ed Sheeran och The Gaslight Anthem.

Många av Martins nuvarande hantverkare är medlemmar av familjen Martin, nu i sin sjätte generationen och överträffar 1 miljon gitarrer gjort "milstolpe.

"Omsorg och tålamod" är de två viktigaste aspekterna till att göra en bra gitarr, säger Frank Henry Martin över 80 år sedan. Det ethos bedriver i Martin fabriken i Pennsylvania, där företaget strävar efter att göra varje gitarr den största de någonsin har producerats.

Martin gitarr nyheter

Yamaha lanseringen konkurrens att vinna en undertecknat gitarr av Ricky Gervais

Yamaha körs en tävling för att sammanfodrala med lanseringen av Ricky Gervais nya film, David Brent-livet på vägarna... Mer »

Fender släpper ny gitarr Tuning App

Fender lanserar sin nya app " Fender Tune", en app som är avsedd för nybörjare och proffs är lika... Mer »

Sommaren NAMM 2016: Nya Ibanez Artwood Vintage Thermo-åldern akustiska gitarrer

Ibanez har lagt sex nya gitarrer till deras omfattande akustiska utbud av gitarrer.... Mer »