Tanglewood gitarrer

Gear4Music.com

Tanglewood akustiska gitarrer har ett lång arv inom tillverkningen av akustiska instrument, och är kända för deras akustiska gitarrer. Tanglewood har upprepade gånger varit det populäraste akustiska gitarrmärket i Storbritannien, och har toppat många undersökningar som industrin. View All Information

Mest populära Tanglewood gitarrer

Första 17 produkter som visas

Om Tanglewood gitarrer

Brittiska tillverkaren, Tanglewood gitarr gora akustisk, elektrisk, bas och folk instrument. Ursprungligen grundades i London 1988 de flyttade senare till Kent och också har mycket utrymme i narheten vara kontor i Wetherby, Yorkshire. Idag, är de en av Storbritanniens bast saljande akustisk gitarr marken.

Den Tanglewood gitarr spanner inkluderar Discover, Evolution, arv, Java, Master Design, Nashville, Premier, Roadster och Sundance. Utforska den serien med knapparna overst pa denna sida och Las mer. Lagg till detta en rad Tanglewood basgitarrer, folk instrument och gitarr forpackningar och det är latt att se att oavsett vilken typ av gitarristen du ar, Tanglewood har en gitarr som passar.

Tanglewood nyheter

Tanglewood's Sundance Performance Pro Series på Gear4music

Melding tradition med modern tillverkningsteknik, TanglewoodSundance Performance Pro Series erbjudande spelaren unik ton med en distinkt personlighet.... Mer »

Musikmesse 2013: Vad är nytt från Tanglewood?

Tanglewood har lanserat en mängd nya akustiska och el-akustiska gitarrer på Musikmesse i år, samt att lägga till sitt utbud av akustisk förstärkare.... Mer »

Liverpool att hylla pivotala Beatles Album

I en tre veckors firande extravaganza, kommer staden Liverpool att betala testamentet till legendariska Beatles albumet 'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band'... Mer »