Taylor Guitars

Gear4Music.com

Taylor Guitars är baserat i El Cajon, Kalifornien, och banat väg för några av de mest framgångsrika innovationerna i akustisk gitarr tillverkning under de senaste tre decennierna. Grundades 1974 och Taylor har snabbt ökat från en man dröm att bli varumärket bästsäljande akustisk gitarr i Nordamerika. View All Information

Mest populära Taylor Guitars

Första 23 produkter som visas

Taylor Information

Grundades 1974, Taylor är kända för att vara en av världens ledande premium gitarrproducenter. Använda både moderna och traditionella tekniker i sina fabriker i Kalifornien och Mexiko, skapar de gitarrer som är utomordentligt spelbara och omisskännligt Taylor.

Många ledande artister har valt Taylor Guitars som Dave Matthews, Prince, Taylor Swift och Jason Mraz, bland andra.

Med en mängd kroppsformer och tonewoods att välja från, att hitta din perfekta guitar med Taylor kunde inte vara enklare.

Taylor Guitar nyheter

Tanglewood's Sundance Performance Pro Series på Gear4music

Melding tradition med modern tillverkningsteknik, TanglewoodSundance Performance Pro Series erbjudande spelaren unik ton med en distinkt personlighet.... Mer »

NAMM 2017: Släppa Taylor GS Mini-E akustisk basgitarr

En kompakt och lätt akustisk bas elgitarr idealisk för dem som värdesätter spelbarhet och ultimata tillgängligheten till sina instrument... Mer »

Yamaha lanseringen konkurrens att vinna en undertecknat gitarr av Ricky Gervais

Yamaha körs en tävling för att sammanfodrala med lanseringen av Ricky Gervais nya film, David Brent-livet på vägarna... Mer »