Taylor Guitars

Gear4Music.com

Taylor Guitars är baserat i El Cajon, Kalifornien, och banat väg för några av de mest framgångsrika innovationerna i akustisk gitarr tillverkning under de senaste tre decennierna. Grundades 1974 och Taylor har snabbt ökat från en mans dream att bli varumärket bästsäljande akustisk gitarr i Nordamerika. View All Information

Mest populära Taylor Guitars

Första 22 produkter som visas

Taylor Information

Grundades 1974, Taylor är kända för att vara en av världens ledande premium gitarrproducenter. Använda både moderna och traditionella tekniker i sina fabriker i Kalifornien och Mexiko, skapar de gitarrer som är utomordentligt spelbara och omisskännligt Taylor.

Många ledande artister har valt Taylor Guitars som Dave Matthews, Prince, Taylor Swift och Jason Mraz, bland andra.

Med en mängd kroppsformer och tonewoods att välja från, att hitta din perfekta guitar med Taylor kunde inte vara enklare.

Taylor Guitar nyheter

Ed Sheeran signatur ' dela ' gitarr tillgänglig för pre-order

Genom ett samarbete med Martin, Sheerans senaste signatur modell finns konstverk från hans senaste album '÷' och har byggts till hans exakta specifikationer.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: Martin sommartid och DSTG och 0-18 gitarrer

Kättade som 'billigare' alternativ från Martin på årets Musikmesse, dessa helt nya modeller uppvisar en sofistikerad estetisk och ikoniska ton.... Mer »

Tanglewood's Sundance Performance Pro Series på Gear4music

Melding tradition med modern tillverkningsteknik, TanglewoodSundance Performance Pro Series erbjudande spelaren unik ton med en distinkt personlighet.... Mer »