Behringer basgitarrförstärkare

Gear4Music.com

Behringer basförstärkare erbjuder utmärkt värde och prestanda, samt ett varierande utbud. Sedan de grundades 1989 har Behringer, tillverkaren av ljudutrustning, blivit ett av de mest framgångsrika pro audio-företagen i världen. Behringers filosofi är att erbjuda professionella produkter till priser som varje musiker har råd med. View All Information

Behringer Bass Combo Förstärkare

Första 2 produkter som visar

Behringer Bass Förstärkartoppen

Första 4 produkter som visar

Om Behringer Basförstärkare

På Gear4music.se erbjuder vi ett brett utbud av Behringer basförstärkare från 15-watt till 550 watt som passar alla krav, oavsett om du behöver en övningsförstärkare i sovrummet eller en scenförstärkare på en konsert. Alla Behringer basförstärkare har högkvalitativa komponenter och exceptionellt robust konstruktion för att säkerställa ett större ljud och längre liv.

Populära basförstärkare som den berömda Behringer BXL1800 och Behringer baseffekter och baspedaler hålls alltid i lager här på Gear4music.se till några av de lägsta priserna i Storbritannien.

Behringer Basförstärkare Nyheter

NAMM 2015: Rykten börja

Bara några veckor bort, har NAMM Visa 2015 ryktena redan börjat att flyga. Här är vad vi vet hittills...... Mer »

Behringer polyfoniska Synth i verk

Kan Behringer planera deras första någonsin polyfoniska synth?... Mer »

NAMM 2014: Behringer X-Touch-serien lanserades

Behringer har slappt en allman kontroll yta for Studio och Live-program plus ett X-Touch Mini USB-styrenhet och kompakt X-Touch, en USB-MIDI-Kontrollenhet med 9 beroring-kanslig motor reglar.... Mer »