Behringer basgitarrförstärkare

Gear4Music.com

Behringer basförstärkare erbjuder utmärkt värde och prestanda, samt ett varierande utbud. Sedan de grundades 1989 har Behringer, tillverkaren av ljudutrustning, blivit ett av de mest framgångsrika pro audio-företagen i världen. Behringers filosofi är att erbjuda professionella produkter till priser som varje musiker har råd med. View All Information

Behringer Bass Combo Förstärkare

Första 2 produkter som visas

Behringer Bass Förstärkartoppen

Första 3 produkter som visas

Om Behringer Basförstärkare

På Gear4music.se erbjuder vi ett brett utbud av Behringer basförstärkare från 15-watt till 550 watt som passar alla krav, oavsett om du behöver en övningsförstärkare i sovrummet eller en scenförstärkare på en konsert. Alla Behringer basförstärkare har högkvalitativa komponenter och exceptionellt robust konstruktion för att säkerställa ett större ljud och längre liv.

Populära basförstärkare som den berömda Behringer BXL1800 och Behringer baseffekter och baspedaler hålls alltid i lager här på Gear4music.se till några av de lägsta priserna i Storbritannien.

Behringer Basförstärkare Nyheter

Behringer behöver din hjälp att utforma sin senaste produkt

Öppna ett offentligt forum på Facebook, Behringer funderar på att göra den drömma produkten, catering till sina kunder varje behov.... Mer »

Behringer slutligen har tillkännage namnet på deras Polysynth

På sin 5: e teaser Behringer avslöja mer detaljer om den mycket efterlängtade Polysnth... Mer »

Behringer avslöja deras analoga Synth!

Rykten hade dykt upp tillbaka i 2014 och nu har de kommit till stånd!... Mer »