Fender Basgitarrer

Gear4Music.com

Fender namn är synonymt med alla saker rock'n'roll, har producerat ikoniska bas i årtionden. Fender basar som Precision Bass och Jazz Bass är känd över hela världen och spelas av musiker som spänner över alla genrer av musik. View All Information

Fender elbas storsäljare

Första 5 produkter som visas

Om Fender Elbas

Fender basar är kända som de instrument som startade rock revolution. Fender basgitarrer har spelats under årtionden av basister i några av de största banden i världen som Sting av The Police, Duff McKagen av G'n'R och Mike Dirnt av Greenday.

På Gear4music erbjuder vi dig det bredaste valet när det gäller Fender basgitarrer, varför vi lagerför basar från Fender Jazz till Fender Precision och allt däremellan.

Fender bas Nyheter

Fender's Tune App nu tillgänglig för Android-enheter

Lansera appen intuitivt förra året, är det nu gjorts tillgängliga för dem som inte äger en iOS-enhet gör punktformiga precision tuning universal... Mer »

SJC och Tre Cool presentera Mike Dirnt anpassade Kit för jul

I en gemensam design insats, SJC Custom Drums och grön dag trummisen Tre Cool har utformat en anpassade trumset att matcha band kompis Mike Dirnt signatur bas... Mer »

Fender släppa en ny sortiment av In-Ear-Monitorer

En ny serie av professionella In-Ear-monitorer med en premium kvalitetsljud, perfekt för liveframträdanden, inspelning och lyssna.... Mer »