Fender Basgitarrer

Gear4Music.com

Varumärket Fender är synonymt med rock'n'roll och har producerat basgitarrer av högsta kvalitet i årtionden. Med basgitarrer såsom Precision och Jazz har Fender skapat basgitarrer som synts över hela världen och spelats av musiker i alla musikgenres. View All Information

Fender elbas storsäljare

Första 5 produkter som visas

Om Fender Elbas

Fender basar är kända som de instrument som startade rock revolution. Fender basgitarrer har spelats under årtionden av basister i några av de största banden i världen som Sting av The Police, Duff McKagen av G'n'R och Mike Dirnt av Greenday.

På Gear4music erbjuder vi dig det bredaste valet när det gäller Fender basgitarrer, varför vi lagerför basar från Fender Jazz till Fender Precision och allt däremellan.

Fender bas Nyheter

Fender tillkännage deras första förordningar på Rosenträ

Efter CITES avtal förra året, Fender har meddelat att deras Elite gitarr och bas sortiment kommer att vara föremål för strikta reglering och substitution av skogen.... Mer »

Nya Fender Mustang första någonsin WiFi-kompatibel förstärkare

Utnyttja wireless teknik för att hjälpa spelaren uppnå sömlös spelar, den nya Mustang-serien är det första steget in i en ny värld av förstärkare.... Mer »

Fender's Tune App nu tillgänglig för Android-enheter

Lansera appen intuitivt förra året, är det nu gjorts tillgängliga för dem som inte äger en iOS-enhet gör punktformiga precision tuning universal... Mer »