Gear4musics Basgitarrer

Gear4Music.com

Gear4musics Basgitarrer har utvecklats med omsorg för att kunna erbjuda några av de bästa funktionerna på en prisvärd bas. Under flera år har vi arbetat med några av de ledande bas tillverkarna runt om i världen för att kunna erbjuda instrument som vi verkligen tror på. View All Information

Basgitarr Paketerbjudanden av Gear4music

Första 45 produkter som visar

Läs mer om Elbas

Prisvärda basgitarrer

Basgitarrer har i allmänhet fyra strängar och greppband - det gör dem mindre komplicerade för nybörjare att lära sig. Dock kan Fender basar kosta uppemot 4,867 och det finns mycket billigare basar på marknaden som erbjuder en liknande stil, såsom Electric G-4 basgitarr.

Precis som en typisk Fender-bas har denna modell greppband och fyra strängar, samt den bekanta split coil humbucking pickupen. Detta gör att basen producerar en skarp, tydlig ton med ett djupt bottenregister, tryck och sustain. Den finns även som en del av Electric G-4 basgitarr & Förstärkarpaketet, vilket inkluderar en övnings 15-watt basförstärkare, en gitarrkabel, reservsträngar, ett plektrum och en axelrem - allt som behövs för att börja spela direkt.

Att spela basgitarr

Det finns tre huvudsakliga sätt att spela bas - med hjälp av ett plektrum, plockning med fingrar eller "slap". Plektrumar används vanligen för att spela snabbare, även om vissa musiker föredrar att plocka. Slap är en mer avancerad teknik som används av artister som Flea från Red Hot Chili Peppers och som vanligen används i funk musik.

Utöver dessa tre är det möjligt att använda dubbelfattad tapping-teknik som liknar de som används av elgitarrspelare. Den här stilen används vanligen av virtuoso basspelare - t.ex. Billy Sheehan - som avstår från basens traditionella roll som ett instrument endast för rytm-sektionen.

Förutom att prova olika speltekniker, kan nybörjare påskynda deras sound genom att uppgradera till en bättre bas, förstärkare eller använda effektpedaler, såsom en Boss GT10B Bass Guitar Effects Processor.

Bas gitarr Nyheter

Höfner meddela Shorty bas i nya Yta

Höfner HCT shorty bas finns nu i en vit Yta.... Mer »

Professors Lemmy stämplar att släppas i Tyskland

Ikoniska Motorhead basist Lemmy är inställd firas med begränsad upplaga stämpel kör.... Mer »

Fender gräva i In-Ear Monitor territorium

Världsberömda gitarr tillverkare erbjuder fem nya In-Ear monitor modeller i deras senaste satsning.... Mer »

D'Addario införa Humiditrak

D'Addario presentera Humiditrak - en enhet som bor inne i din gitarr och ger realtid skick uppdateringar via en smartphone-app så att du kan hålla ett öga på din yxa.... Mer »

Musikmesse 2016: RME Release Fireface UFX, ADI-2 Pro, MADIface Pro och ARC USB

För att fira sitt 20-årsjubileum avslöjar RME fyra nya produkter på Musikmesse 2016.... Mer »

Musikmesse 2016: Music Man 40-årsdagen "Gamla Smoothie" StingRay bas

Music Man har skapat trogen återgivning av StingRay prototyp #26, avsedd för Sterling bollen.... Mer »