Gear4musics Basgitarrer

Gear4Music.com

Gear4musics Basgitarrer har utvecklats med omsorg för att kunna erbjuda några av de bästa funktionerna på en prisvärd bas. Under flera år har vi arbetat med några av de ledande bas tillverkarna runt om i världen för att kunna erbjuda instrument som vi verkligen tror på. View All Information

Basgitarr Paketerbjudanden av Gear4music

Första 67 produkter som visas

Läs mer om Elbas

Prisvärda basgitarrer

Basgitarrer har i allmänhet fyra strängar och greppband - det gör dem mindre komplicerade för nybörjare att lära sig. Dock kan Fender basar kosta uppemot 4,303 och det finns mycket billigare basar på marknaden som erbjuder en liknande stil, såsom Electric G-4 basgitarr.

Precis som en typisk Fender-bas har denna modell greppband och fyra strängar, samt den bekanta split coil humbucking pickupen. Detta gör att basen producerar en skarp, tydlig ton med ett djupt bottenregister, tryck och sustain. Den finns även som en del av Electric G-4 basgitarr & Förstärkarpaketet, vilket inkluderar en övnings 15-watt basförstärkare, en gitarrkabel, reservsträngar, ett plektrum och en axelrem - allt som behövs för att genast börja spela.

Att spela basgitarr

Det finns tre huvudsakliga sätt att spela bas - med hjälp av ett plektrum, plockning med fingrar eller "slap". Plektrumar används vanligen för att spela snabbare, även om vissa musiker föredrar att plocka. Slap är en mer avancerad teknik som används av artister som Flea från Red Hot Chili Peppers och som vanligen används i funk musik.

Utöver dessa tre är det möjligt att använda dubbelfattad tapping-teknik som liknar de som används av elgitarrspelare. Den här stilen används vanligen av virtuoso basspelare - t.ex. Billy Sheehan - som avstår från basens traditionella roll som ett instrument endast för rytm-sektionen.

Förutom att prova olika speltekniker, kan nybörjare påskynda deras sound genom att uppgradera till en bättre bas, förstärkare eller använda effektpedaler, såsom en Boss GT10B Bass Guitar Effects Processor.

Bas gitarr Nyheter

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 sträng stränginstrument med greppband och bandlös basgitarr

Okonventionella är vad Ibanez gör bäst, SRAS7 ger bäst av båda världar till moderna musiker med dess kombination fretless och Bandad Greppbrädas,... Mer »

SJC och Tre Cool presentera Mike Dirnt anpassade Kit för jul

I en gemensam design insats, SJC Custom Drums och grön dag trummisen Tre Cool har utformat en anpassade trumset att matcha band kompis Mike Dirnt signatur bas... Mer »

Gear4music kommer Stocking Gibson 2017 utbud

Föra ett vibrerande stänk av färg, variationer på klassiska modeller och oöverträffad ton, Gear4music är stolta över att beståndet intervallet Gibson 2017.... Mer »

Fender släpper ny gitarr Tuning App

Fender lanserar sin nya app " Fender Tune", en app som är avsedd för nybörjare och proffs är lika... Mer »

Fender meddela signaturen loppa Jazz Bass

Fender officiellt har lyft på locket på en ny signatur bas för The röd Hot Chili Peppers ikon.... Mer »

Gretsch presentera världens första någonsin 12 strängad basgitarr

Gretsch har tillverkat en begränsad upplaga Tom Petersson signatur 12-strängad Falcon basgitarr.... Mer »