Tromboner

Trombonen är ett bleckblåsinstrument som utmärker sig närmast i och med att ett rör i motsats till ventiler eller tangenter används för att ändra tonhöjden för instrumentet. Trombonen har sitt ursprung i tidig musik såsom Sackbut men moderna tromboner finns tillgängliga i olika storlekar, från små alto tromboner till bas tromboner. Den vanligaste storleken är däremot tenortrombonen. Vissa tromboner har också "triggers", vilket ger dem ett större tonhöjdsomfång samtidigt som det stöder instrumentents stämning.

View All Information

Mest populära tromboner

Första 15 produkter som visas

Om tromboner

Del av familjen mässing, trombon har funnits i över 600 år och är det endast moderna instrument som orkesterverk mässing kan spela alla noter av kromatisk skala från början. Kännetecknas av dess Teleskopiska bild på trombon används allmänt i klassisk musik och har använts i flera delar av Mozart och Beethoven.

Berömt för sina musikaliska instrument vi erbjuder Yamaha tromboner till lägsta pris online. På Gear4music.se är vi också stolta över att erbjuda våra märkesvaror Gear4music tromboner inklusive tenor trombon nybörjare Paketerbjudanden. Vår premium Coppergate och Jupiter intervall är utformade som ett alternativ, utformad för att stega trombon spelare. Med detta val och en hel rad trombon tillbehör har vi allt du behöver.

Trombon Nyheter

pBone spela i 30 dagar-utmaning lanserar

pBone plast tromboner utmana dig att lära dig hur man spelar på bara 30 dagar!... Mer »

Denis Wick mässing tillbehör nu på Gear4music

Vi är glada att tillkännage ett nytt varumärke nu tillgänglig på Gear4music, en hel rad av mässing tillbehör från Denis Wick.... Mer »

De 7 bästa instrumenten för barn Under 7

Många föräldrar vill uppmuntra sina barn att ta upp ett instrument tidigt i livet. Musik kan vara en rolig och givande aktivitet för barn men att veta var man ska börja kan vara knepigt. Här är våra bästa val för perfekt starter instrument för barn under 7.... Mer »