Tromboner

Trombon är ett Bleckblåsinstrument mest märkbar genom användning av en bild i stället för ventiler eller för att ändra tonhöjden för instrumentet. Börjar livet i tidig musik som Sackbut, kommer moderna trombonen i olika storlekar, från små alto Trombon till den bas-trombonen, med de vanligaste storleken som en tenor. Vissa tromboner också komma med triggers, som ger större pitch omfång och stöd tuning.

View All Information

Mest populära tromboner

Första 13 produkter som visas

Om tromboner

Del av familjen mässing, trombon har funnits i över 600 år och är det endast moderna instrument som orkesterverk mässing kan spela alla noter av kromatisk skala från början. Kännetecknas av dess Teleskopiska bild på trombon används allmänt i klassisk musik och har använts i flera delar av Mozart och Beethoven.

Berömt för sina musikaliska instrument vi erbjuder Yamaha tromboner till lägsta pris online. På Gear4music.se är vi också stolta över att erbjuda våra märkesvaror Gear4music tromboner inklusive tenor trombon nybörjare Paketerbjudanden. Vår premium Coppergate och Jupiter intervall är utformade som ett alternativ, utformad för att stega trombon spelare. Med detta val och en hel rad trombon tillbehör har vi allt du behöver.

Trombon Nyheter

pBone spela i 30 dagar-utmaning lanserar

pBone plast tromboner utmana dig att lära dig hur man spelar på bara 30 dagar!... Mer »

Denis Wick mässing tillbehör nu på Gear4music

Vi är glada att tillkännage ett nytt varumärke nu tillgänglig på Gear4music, en hel rad av mässing tillbehör från Denis Wick.... Mer »

De 7 bästa instrumenten för barn Under 7

Många föräldrar vill uppmuntra sina barn att ta upp ett instrument tidigt i livet. Musik kan vara en rolig och givande aktivitet för barn men att veta var man ska börja kan vara knepigt. Här är våra bästa val för perfekt starter instrument för barn under 7.... Mer »