Boss

Gear4Music.com

Boss är känd världen över som företaget som satte "stampa" i "effektpedalen" och är mest kända för sina legendariska utbud av färgglada bas och gitarr effektpedaler. View All Information

Boss Storsäljare

Första 20 produkter som visas

Om Boss

Bossen är känt för tillverkning av effektpedaler för gitarr och Elbas, också som specialiserat sig på musikaliska utrustning och tillbehör. År har Boss varit en av de ledande tillverkarna av produkter såsom effekter bearbetning för gitarr, inklusive CD och dubbla effektpedaler, multi-effect pedaler, elektronisk stämapparat och pedal boards.

Boss har nyligen utökat sina linje av instrument som innehåller digitala studios, rytm-maskiner och annan elektronisk utrustning såsom BR-1600 digitala inspelaren. Produkter såsom Boss RC-50 slinga stationen är de flesta funktionen lastat slinga station Boss har byggts och allmänt anses vara bästa live loopande verktyg på marknaden.

Bossen har också ett imponerande urval av pedaler för Elbasisterna också som Boss ME-70 effects processor ger basisterna en mängd unika och kraftfulla toner. Boss ge dig de bästa klingande verktygen på marknaden med mindre tonvikt på tweaking och större betoning på att spela.

Boss Nyheter

BOSS lanserar GT-1B bas effektprocessorn

Kort om utrymme? Behöver ett helt bibliotek av toner på fötterna? BOSS nya GT-1B bas effektprocessorn har alla grunder som omfattas.... Mer »

BOSS lanserar helt ny Katana-Mini gitarrförstärkare

Det senaste tillskottet till lysande sortiment av Katana förstärkarna, Katana-Mini gitarrförstärkare ger klassiska BOSS ton i en portabel och lätt design... Mer »

BOSS lanserar MD-500 Modulation effektpedalen

Dagens andra pedal release från BOSS för Roland's 'Framtid omgjorda' kampanj, den MD-500 är de senaste heltäckande arbetshästen för moderna musiker.... Mer »