Casio pianon och Keyboards

Gear4Music.com

Casio som är baserat i Japan är världsledande inom tillverkning av musikinstrument. Sedan 1946 strävat Casio att inse dess corporate creed "kreativitet och bidrag" genom införandet av innovativa och fantasifulla produkter. View All Information

Casio Storsäljare

Första 10 produkter som visas

Om Casio

Casio släppte sin första elektroniska keyboard i 1980 ritade jubel från musiker runt om i världen med sin kompakt storlek och nummerportabilitet.

Efter fantastisk framgång i detta elektroniska keyboard gjorde Casio därefter utvecklingen i den enda keyboard är möjligt med hjälp av digitala instrument. Bland dessa fanns one touch auto-ackompanjemang, automatiskt uppspelade, minneskapacitet för inspelning och uppspelning låtar, Sampling teknik för att registrera något ljud för användning som en ljudkällan och en melodi guide funktion som vägleder användare genom en låt med belysning upp tangenterna.

Under de senaste åren har Casio intensifierade ansträngningar för att expandera popularitet inte bara deras elektroniska keyboard, men deras Digitalpianon samt.

Casio Nyheter

NAMM 2017: Casio starta Privia PX-160 och Celviano AP-460 i vitt

Tillgänglig för beställning på Gear4music nu, både den vördade PX-160 och AP-460 ger ett antal lyxiga tonala möjligheter för kräsna musiker.... Mer »

Casioär GP-500 Celviano Hybrid Digital flygel belönas med titeln "mest innovativa och pålitliga Piano produkt för 2016"

Celviano Grand Hybrid spricker med ett antal bra funktioner, och erbjuder spelaren oöverträffad prestanda och oöverträffad ton... Mer »

Gear4music nu strumpan Casio Celviano GP-300 Grand Hybrid pianon

Ett lyxigt digitalpiano avsedd att troget återskapa ljudet av en grand akustiskt piano, Casio Celviano GP-300 är det perfekta verktyget för yttrandefrihet för den kräsne pianisten... Mer »