Datorn DJ

Dator DJ gear blir allt populärare som mer och mer DJs Upptäck kraften i datorn för liveframträdande och en studio verktyg. Kombinerat med det senaste DJ-programmet, en MIDI-Kontrollenhet eller keyboardet, ljudinterface och en fantastisk hårddisk för lagring, behöver DJ:ar inte längre släpa tunga vinyl runt med dem.

View All Information

Mest populära dator DJ Gear

Om DJ datorutrustning

Programvara som Native instrument Traktor Scratch Pro används av många DJ – från nybörjare till proffs. För dem som vill hålla fast vid sina vinyl samling, men åt den kraft och flexibilitet för datorn, är det möjligt att använda timecoded vinyl.

Vissa DJS kommer att öka deras uppsättning med. Känd som VJ'ing, kan film eller stillbilder vara synkroniserats med musik med en MIDI-Kontrollenhet.

Datorn DJ Nyheter

Numark meddela efterföljaren till NS6 Kontrollenhet-NS6II

Bygger på den grundläggande framgång och utformningen av NS6 handkontrollen, Numark frambringa nästa generation av DJ styrenheter till ivrigt på DJs världen över... Mer »

Denon DJ starta #ChangeYourRider i väntan på Release

Laddar för det senaste tillskottet till Denon DJ sortiment, Denon har släppt en teaser som ger viktiga ledtrådar till vad den senaste produkten kan vara... Mer »

Native Instruments' Traktor Kontrol S8 till salu på Gear4music nu

Erbjuder en rad innovativa komponenter som ger ultimat uppleva live DJ, den Traktor Kontrol S8 är den nya måttstocken för styrenheter överallt... Mer »