Trum-maskiner

Perfekt för DJs, Trumma maskiner, även avses som trumpads, är utformade för att imitera ljudet av trummor eller andra instrument, slagverk, tillåter möjligheten att sekvensen och post slår med kuddar eller knappar. Som är populära i elektronisk musik tillåta de också on-the-fly Sampling och realtid inspelningen ger DJS förmåga att göra sin egen unika beats och redigera dem i en levande kapacitet.

View All Information

DJ trummaskiner

Första 37 produkter som visas

Om Trumma maskiner

Idealisk för DJs, trummaskiner, även avses som trumpads, är utformade för att imitera ljudet av trummor eller andra instrument, slagverk, tillåter möjligheten att sekvensen och registrera beats med kuddar eller knappar. Som är populära i elektronisk musik tillåta de också on-the-fly Sampling och realtid inspelningen ger DJS förmåga att göra sin egen unika beats och redigera dem i en levande kapacitet.

På Gear4music.se har vi ett omfattande urval av trummaskiner från innovativa tillverkare inklusive Alesis, Boss, zooma, Elektron och inbyggd instrument. Boss DR-800 är ett kraftpaket för rytm-programmering som laddas med världen klass trummor, slagverk och bas ljud. Vi lagerför det eftersökta trummaskin och många andra till lägsta pris online i Storbritannien.

DJ Trummaskin Nyheter

Musikmesse 2016: Nord Drum 3 slagverk Synthesizer och modul

Den nya Nord Drum 3 kombinerar fantastisk spelbarhet med obegränsad ljuddesign möjligheter för innovativa Nord Drum 2.... Mer »

Arturia införa iSpark slå beslutsfattande App

Arturia gå med den iOS app musikrevolutionen med iSpark.... Mer »

NAMM 2016: Teenage Engineering går Retro med tre nya Pocket Synthar

Teenage Engineering har lett till en annan tre bärbara synt modeller lägga till sin redan enormt framgångsrika linje av pocket Synthar.... Mer »