DJ däck & spelare

DJ däck är ofta den viktigaste delen av någon DJ setup. Om de väljer att använda Vinyl, CD eller MP3 som deras medium, en DJ däck (eller skivspelare som de också kallas) tillåter dem att blanda, skrapa och beat-match separata ljudspår.

View All Information

DJ däck & spelare

Första 10 produkter som visas

Om DJ däck & spelare

DJ däck spänner över allt från gamla skolan skivspelare till avancerade styrenheter. Oavsett vad du är i, har vi ett oslagbart utbud av DJ redskap från tillverkare som pionjär, Native Instruments, Numark och Novation.

Många DJ däck är idag hybrider som audio-Interface för integration i en dator setup - Numark NDX800 omfattar alla tre medier.

USB/MIDI-Kontrollenhets, som Numark's NS7 används också i kombination med virtuell DJ program som NI Traktor – att ge användarna den kraftfulla programvaran, men behåller den taktila sidan av en skivspelare.

Vårt omfattande utbud av DJ kit på Gear4music.se innehåller de senaste DJ CD-spelare, Digital DJ, DJ hörlurar, DJ Mixers, DJ MP3-spelare, DJ-program, DJ skivspelare, DJ högtalare och DJ belysning.

DJ nyheter

Stanton starta ST.150 M2, STR.850 M2 och T.92 M2 skivspelare

M2 serien med ett överflöd av spännande nya funktioner, och lovar en fantastisk mängd kreativa och auditiv möjligheter till den kräsna DJ.... Mer »

NAMM 2017: Denon DJ DJ släpper sin nya Prime-sortiment

Prime Series har en mediaspelare, skivspelare, Mixer och analysprogram. Uppfylla alla möjliga behov av den moderna DJ, Denon DJ DJ slå spiken på huvudet.... Mer »

NAMM 2017: Akai avslöja MPC-X och MPC Live-produktionsmaskiner

Återbesöker deras rötter, Akai är inställda på att återuppliva den klassiska MPC-serien och lägga till en hel mängd moderna uppdateringar till den vördade musik produktionsenheter... Mer »

Denon DJ DJ starta #ChangeYourRider i väntan på Release

Laddar för det senaste tillskottet till Denon DJ DJ sortiment, Denon har släppt en teaser som ger viktiga ledtrådar till vad den senaste produkten kan vara... Mer »