Gear4music Digitalpianon

Gear4Music.com

Gear4music Digitalpianon erbjuder imponerande design, ljud och byggkvalitet till överkomliga priser. Från enklare pianon för nybörjare till premium-flyglar täcker Gear4musics egna serie många stilar och funktioner, så att det alltid finns passliga modeller tillgängliga oberoende på vilken nivå man befinner sig eller vilken funktionalitet man behöver. View All Information

Digitala pianon av Gear4music

Första 39 produkter som visas

Digitalt Piano paket av Gear4music

Första 29 produkter som visas

Digitalpiano köpråd

Ett Digitalpiano är ett elektriskt musikinstrument som syftar till att tjäna främst som ett alternativ till sina traditionella, akustisk motsvarigheter. Till skillnad från ett akustiskt piano har det inga strängar, hammare och ingen soundboard. Det har i stället elektroniska ljudchips och högtalare, som kan användas för att duplicera ljudet och känslan av att spela ett traditionellt piano.

Eftersom ett Digitalpiano förlitar sig på Sampling, kan det producera en mängd andra instrumentljud. Exempelvis kan musiker välja från sådana instrument som flöjter, cembali, strängar och slagverk, vilket gör digitalpianon till anpassningsbara maskiner.

Andra saker att tänka på när du köper ett digitalpiano

Det finns även ett antal tillbehör som kan köpas för att förbättra ett digitalpiano, såsom hörlurar. Musiker kan välja från ett antal sådana enheter, inklusive Roland RH-300 hörlurar, som levereras med en 3,4 m rak kabel och Audio Technica ATH-M40FS hörlurar, som levereras med en kabel av samma längd.

För dem som redan inte har en, kan en piano pall också krävas. Gear4music producerar en Deluxe Piano pall i linje med den traditionella stilen, som är perfekt för oss med ett digitalpiano.

Digitalpiano Nyheter

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 och ES110 Digitalpianon

Tillgänglig för beställning nu på Gear4music, Kawai's CN27, CN37 och ES110 digitalpianots kombinerar en autentisk klassisk känsla med en uppsjö av moderna inslag... Mer »

Roland GP607 Digital flygel Ebenholts/vit nu i lager

Kombinera fördelarna med ett akustiskt sound och praktiskhet i modern teknik, är GP607 säker på att få elegans i överflöd till alla hushåll... Mer »

Casioär GP-500 Celviano Hybrid Digital flygel belönas med titeln "mest innovativa och pålitliga Piano produkt för 2016"

Celviano Grand Hybrid spricker med ett antal bra funktioner, och erbjuder spelaren oöverträffad prestanda och oöverträffad ton... Mer »

Gear4music nu strumpan Casio Celviano GP-300 Grand Hybrid pianon

Ett lyxigt digitalpiano avsedd att troget återskapa ljudet av en grand akustiskt piano, Casio Celviano GP-300 är det perfekta verktyget för yttrandefrihet för den kräsne pianisten... Mer »