Gear4music Digitalpianon

Gear4Music.com

Gear4musics digitalpianon erbjuder imponerande design, ljud och konstruktion till ett överkomligare pris än många dyrare märken. View All Information

Digitala pianon av Gear4music

Första 21 produkter som visas

Digitalt Piano paket av Gear4music

Första 23 produkter som visas

Digitalpiano köpråd

Ett Digitalpiano är ett elektriskt musikinstrument som syftar till att tjäna främst som ett alternativ till sina traditionella, akustisk motsvarigheter. Till skillnad från ett akustiskt piano har det inga strängar, hammare och ingen soundboard. Det har i stället elektroniska ljudchips och högtalare, som kan användas för att duplicera ljudet och känslan av att spela ett traditionellt piano.

Eftersom ett Digitalpiano förlitar sig på Sampling, kan det producera en mängd andra instrumentljud. Exempelvis kan musiker välja från sådana instrument som flöjter, cembali, strängar och slagverk, vilket gör digitalpianon till anpassningsbara maskiner.

Andra saker att tänka på när du köper ett digitalpiano

Det finns även ett antal tillbehör som kan köpas för att förbättra ett digitalpiano, såsom hörlurar. Musiker kan välja från ett antal sådana enheter, inklusive Roland RH-300 hörlurar, som levereras med en 3,4 m rak kabel och Audio Technica ATH-M40FS hörlurar, som levereras med en kabel av samma längd.

För dem som redan inte har en, kan en piano pall också krävas. Gear4music producerar en Deluxe Piano pall i linje med den traditionella stilen, som är perfekt för oss med ett digitalpiano.

Digitalpiano Nyheter

Casioär GP-500 Celviano Hybrid Digital flygel belönas med titeln "mest innovativa och pålitliga Piano produkt för 2016"

Celviano Grand Hybrid spricker med ett antal bra funktioner, och erbjuder spelaren oöverträffad prestanda och oöverträffad ton... Mer »

Gear4music nu strumpan Casio Celviano GP-300 Grand Hybrid pianon

Ett lyxigt digitalpiano avsedd att troget återskapa ljudet av en grand akustiskt piano, Casio Celviano GP-300 är det perfekta verktyget för yttrandefrihet för den kräsne pianisten... Mer »

Casio Join Forces med kvicksilver Award nominerad musiker Laura Mvula för musiklärare of the Year Awards 2017

Classic FMS lysande musik lärare Awards ställs till de största någonsin, skylta enastående pedagogiska prestationerna av musiklärare från hela Storbritannien... Mer »

Musikmesse 2016: Casio GP-400 Grand Hybrid Piano lanserade

Casio replikera flygeln spelupplevelse i den nya GP-400 Grand Hybrid Digitalpiano.... Mer »