Piano tillbehör

Vår Gear4music.se avdelning för pianotillbehör innehåller ett omfattande urval av piano- och keyboardtillbehör, från pedaler till strömförsörjning till stolar och rengöringsutrustning, från de främsta tillverkarna som Casio, Yamaha och Quiklok.

View All Information

Mest populara Piano och Keyboard tillbehör

Första 12 produkter som visas

Om Piano tillbehör

Nödvändiga tillbehör till ditt keyboard eller piano beror mycket på hur du använder det. Väsentligt för alla som transporterar ett bärbart keyboard är en gig bag eller hårdväska för att skydda instrument, såväl som ett stativ som är lätt att transportera.

Vi tillverkar ett fantastiskt antal av våra egna stativ i både singel, 2 och 3-stegs modeller som tillåter flexibilitet hur många keyboards du än äger.

Piano Nyheter

Casioär GP-500 Celviano Hybrid Digital flygel belönas med titeln "mest innovativa och pålitliga Piano produkt för 2016"

Celviano Grand Hybrid spricker med ett antal bra funktioner, och erbjuder spelaren oöverträffad prestanda och oöverträffad ton... Mer »

Gear4music nu strumpan Casio Celviano GP-300 Grand Hybrid pianon

Ett lyxigt digitalpiano avsedd att troget återskapa ljudet av en grand akustiskt piano, Casio Celviano GP-300 är det perfekta verktyget för yttrandefrihet för den kräsne pianisten... Mer »

Casio Join Forces med kvicksilver Award nominerad musiker Laura Mvula för musiklärare of the Year Awards 2017

Classic FMS lysande musik lärare Awards ställs till de största någonsin, skylta enastående pedagogiska prestationerna av musiklärare från hela Storbritannien... Mer »