Digitalpianon

Digitalpianon, även kända som Elektriska pianon moderniseras snabbare än någonsin tidigare. Tillverkare såsom Roland-pianon och Yamaha-pianon producerar nya modeller hela tiden och därför är digitalpianon en av de mest mångsidiga, geniala och spännande musikinstrument tillgängliga på marknaden. De har dessutom blivit ett populärt alternativ till traditionella akustiska pianon.

View All Information

Mest populära Digitalpianon

Om Digitalpianon

Ett digitalpiano är ett elektriskt musikinstrument som är utformat för att fungera som ett alternativ till dess traditionella, akustiska motsvarighet. Till skillnad från ett akustiskt piano har ett elpiano inga strängar eller hammare och ingen soundboard. Ett digitalpiano har i stället ett elektroniskt ljud-chip och högtalare, som kan användas för att duplicera ljudet och känslan av att spela på ett traditionellt piano.

Saker att tänka på när du köper ett digitalpiano

Det finns ett antal saker som människor som vill köpa ett digitalpianot bör leta efter. Till exempel bör antalet tangenter som elpianot har beaktas. En bra digitalpiano uppsättning bör ha 88 vägda tangenter, såsom på 8865 Digitalpiano av Gear4music och Korg LP-350.

Polyfoninivån på digitalpianot bör också beaktas. Digitalpianot Casio Privia PX-720 erbjuder till exempel en 128-rösters polyfoni, vilket innebär att det tillåter användare att göra omfattande användning av dämparpedalen och spela svepande ackord.

Andra faktorer som bör beaktas är huruvida elpianot levereras med högtalare, vad dess minneskapacitet är, vilka pedalalternativ som erbjuds, huruvida ett stativ ingår och hur många låtar och digitala effekter det medföljer.

Digitalt Piano Nyheter

MUSIKMESSE 2017: Att införa de Nord etapp 3 Piano

Den femma generationen i Nord Stage Piano-serien, denna nya tillägg till Nord's 'Stadium' utbud är specifikt inriktad på prestationsbaserad musiker.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: Yamaha meddela uppdateringar till CLP utbud

Med en rad uppdateringar som spänner över hela samlingen av CLP pianon, Yamaha ger sin kritikerrosade CLP utbud en efterlängtade förnya.... Mer »

Roland presentera exklusiva befordran med Sheet Music Direct Pass

Roland erbjuder en helt ny kampanj där de som köper någon Roland GP, LX eller HP piano kommer att få en gratis tre månaders prenumeration på Sheet Music Direct passera.... Mer »