Digitalpianon

Digitalpianon, även kända som Elektriska pianon moderniseras snabbare än någonsin tidigare. Tillverkare såsom Roland-pianon och Yamaha-pianon producerar nya modeller hela tiden och därför är digitalpianon en av de mest mångsidiga, geniala och spännande musikinstrument tillgängliga på marknaden. De har dessutom blivit ett populärt alternativ till traditionella akustiska pianon.

View All Information

Mest populära Digitalpianon

Första 18 produkter som visas

Om Digitalpianon

Ett digitalpiano är ett elektriskt musikinstrument som är utformat för att fungera som ett alternativ till dess traditionella, akustiska motsvarighet. Till skillnad från ett akustiskt piano har ett elpiano inga strängar eller hammare och ingen soundboard. Ett digitalpiano har i stället ett elektroniskt ljud-chip och högtalare, som kan användas för att duplicera ljudet och känslan av att spela på ett traditionellt piano.

Saker att tänka på när du köper ett digitalpiano

Det finns ett antal saker som människor som vill köpa ett digitalpianot bör leta efter. Till exempel bör antalet tangenter som elpianot har beaktas. En bra digitalpiano uppsättning bör ha 88 vägda tangenter, såsom på 8865 Digitalpiano av Gear4music och Korg LP-350.

Polyfoninivån på digitalpianot bör också beaktas. Digitalpianot Casio Privia PX-720 erbjuder till exempel en 128-rösters polyfoni, vilket innebär att det tillåter användare att göra omfattande användning av dämparpedalen och spela svepande ackord.

Andra faktorer som bör beaktas är huruvida elpianot levereras med högtalare, vad dess minneskapacitet är, vilka pedalalternativ som erbjuds, huruvida ett stativ ingår och hur många låtar och digitala effekter det medföljer.

Digitalt Piano Nyheter

Roland presentera exklusiva befordran med Sheet Music Direct Pass

Roland erbjuder en helt ny kampanj där de som köper någon Roland GP, LX eller HP piano kommer att få en gratis tre månaders prenumeration på Sheet Music Direct passera.... Mer »

NAMM 2017: Roland avslöja RD-2000 Digitalpianot

Med ett antal spännande funktioner kombinerar den RD-2000 de bästa egenskaperna av akustiska och Digitalpianon till en innovativa hybrid... Mer »

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 och ES110 Digitalpianon

Tillgänglig för beställning nu på Gear4music, Kawai's CN27, CN37 och ES110 digitalpianots kombinerar en autentisk klassisk känsla med en uppsjö av moderna inslag... Mer »