Pearl Trumset

Gear4Music.com

Pearl Trumset kan ses på arenor, i inspelningsstudior och hus överallt! Pearl är en av världens ledande tillverkare av trumset och slagverk. Pearl har sedan 1945 satt sig som uppdrag att vara bäst: att ha den bästa kvaliten, funktionaliteten, hållbarheten och det bästa ljudet. View All Information

Pearl´s Mest Populära Trumset

Första 19 produkter som visas

Om Pearl Trumsets

Gear4music.se lagerför ett fantastiskt urval av Pearl trummor som det berömda Pearl Forum trumsetet, som kallas det bästa nybörjartrumsetet i världen, Pearl Rhythm Traveler Kit, berömt för dess banbrytande koncept som ett övnings- och live-kit och Pearl Vision och Mastwerwork trumset som är perfekta för mellanliggande trummisar upp till professionella trummisar.

Pearl trummor används av några av de största namnen i trumvärlden över alla genrer från Joey Jordisons i metalbandet Slipknot till Chad Smith från funk-rockbandet Red Hot Chili Peppers.

Pearl Trumset Nyheter

NAMM 2017: Pearl Masterworks Sonic Välj

Med omfattande forskning som bedrivs i hur man gör ett kit som verkligen vänder sig till spelare och deras särskilda behov, Pearl slå en home run med dessa en av ett slag anpassade kit... Mer »

8 Användbara Tips för trumma övning

Vill du få ut mer av dina träningar? Ta en titt på våra bästa tips från framgångsrika trumma övning.... Mer »

NAMM 2013: Nya Bastrumma pedaler från Pearl

NAMM 2013: Pearl lansera nya Demon kedja och Demonator kick drum pedaler.... Mer »