Semiakustiska gitarrer

Även akustiska gitarrer behöver förstärkas i vissa situationer. Semiakustiska gitarrer använder ett inbyggt pickup- och förförstärkarsystem för att förstärka rösten. Vanligtvis har dessa system en grundläggande 3-bands EQ, gain kontroll och ibland till och med en stämapparat.

View All Information

Mest populära Semiakustiska gitarrer

Första 28 produkter som visas

Om semiakustiska gitarrer

Semiakustiska gitarrer låter gitarrister förstärka ljudet av deras aukustiska gitarrer. Medan elgitarrer är beroende av förstärkning att producera ljud, förstärks akustiska gitarrer vanligtvis endast för live spelningar och repetitioner. Semiakustiska gitarrer förstärks med hjälp av ett inbyggt system för upphämtning och förförstärkning. Detta är vanligtvis batteridrivet och kommer att ha grundläggande EQ och ofta även en stämapparat inbyggd.

Semiakustiska Dreadnought, som Yamahas APX500, är förmodligen den populäraste typen av semiakustiska gitarrer hittills, tack vare dess balans mellan storlek och volym.

På Gear4music.se lagerför vi alla sorters semiakustiska gitarrer, inklusive många till låga priser.

Semiakustiska gitarrnyheter

Tanglewood's Sundance Performance Pro Series på Gear4music

Melding tradition med modern tillverkningsteknik, TanglewoodSundance Performance Pro Series erbjudande spelaren unik ton med en distinkt personlighet.... Mer »

Yamaha lanseringen konkurrens att vinna en undertecknat gitarr av Ricky Gervais

Yamaha körs en tävling för att sammanfodrala med lanseringen av Ricky Gervais nya film, David Brent-livet på vägarna... Mer »

Fender släpper ny gitarr Tuning App

Fender lanserar sin nya app " Fender Tune", en app som är avsedd för nybörjare och proffs är lika... Mer »