Semiakustiska gitarrer

Även akustiska gitarrer behöver förstärkas i vissa situationer. Semiakustiska gitarrer använder ett inbyggt pickup- och förförstärkarsystem för att förstärka rösten. Vanligtvis har dessa system en grundläggande 3-bands EQ, gain kontroll och ibland till och med en stämapparat.

View All Information

Mest populära Semiakustiska gitarrer

Första 35 produkter som visar

Om semiakustiska gitarrer

Semiakustiska gitarrer låter gitarrister förstärka ljudet av deras aukustiska gitarrer. Medan elgitarrer är beroende av förstärkning att producera ljud, förstärks akustiska gitarrer vanligtvis endast för live spelningar och repetitioner. Semiakustiska gitarrer förstärks med hjälp av ett inbyggt system för upphämtning och förförstärkning. Detta är vanligtvis batteridrivet och kommer att ha grundläggande EQ och ofta även en stämapparat inbyggd.

Semiakustiska Dreadnought, som Yamahas APX500, är förmodligen den populäraste typen av semiakustiska gitarrer hittills, tack vare dess balans mellan storlek och volym.

På Gear4music.se lagerför vi alla sorters semiakustiska gitarrer, inklusive många till låga priser.

Semiakustiska gitarrnyheter

Sommaren NAMM 2016: Nya Ibanez Artwood Vintage Thermo-åldern akustiska gitarrer

Ibanez har lagt sex nya gitarrer till deras omfattande akustiska utbud av gitarrer.... Mer »

Sommaren NAMM 2016: Martin gitarr expandera Junior-serien

Martin Guitar har lagt till DRSG som sju nya X-serien cutaways modeller med Sonitone elektronik på sommaren NAMM 2016.... Mer »

Fender gräva i In-Ear Monitor territorium

Världsberömda gitarr tillverkare erbjuder fem nya In-Ear monitor modeller i deras senaste satsning.... Mer »