Gear4musics' Elgitarrer

Elgitarrer har prioroterats hos Gear4music's forskning, design och utveckling av musikinstrument sedan företaget grundades i 2003. Elgittarerna av Gear4music är byggda med tanke på att kunna erbjuda högkvalitativa gitarrer till spelare till lägsta möjliga pris.

View All Information

Elgitarr Paketerbjudanden av Gear4music

Första 54 produkter som visar

Prisvärda Elgitarrer

Gibson Les Paul och Fender elgitarrer kan kosta flera tusen pund, men elgitarrer för nybörjare är tillgängliga för mindre än 100 pund. Ett exempel på en billig elgitarr är Electric-ST gitarr och förstärkarpaket, som har allt en person behöver för att börja spela gitarr direkt för under 1,087.00. Det omfattar en 15 watt gitarrförstärkare med 6,5-tums högtalare för övning, en gitarr kabel, ett axelrem, en vadderad gig bag, en uppsättning reservsträngar, ett plektrum och en två års garanti. Elgitarren har en hals av lönn - den vanligaste typen av trä som används för halsar - som bidrar till att utvidga gitarrens diskantljud på grund av att dess hårdhet. Gitarren kan producera en rad olika ljud, delvis tack vare dess 3 st. enstaka coil pickuper med omvänt spunna mellan pickups, som gör att användarna kan experimentera med olika stilar av musik.

En annan lågkostnadsalternativ elgitarr är Electric-GB-gitarr, som är också utformad för nybörjare och kostar under 100 pund. GB har också en lönnhals men har humbucker pickups utformade för att skapa de typ av varma toner som vanligtvis associeras med vintage elgitarr modeller.

Elgitarr Nyheter

Höfner meddela Shorty bas i nya Yta

Höfner HCT shorty bas finns nu i en vit Yta.... Mer »

Music Man Valentine signatur gitarr kommer snart

Maroon 5 gitarristen James Valentine har sin egen signatur gitarr med tillstånd av Ernie Ball Music Man.... Mer »

Fender gräva i In-Ear Monitor territorium

Världsberömda gitarr tillverkare erbjuder fem nya In-Ear monitor modeller i deras senaste satsning.... Mer »

Kurt Cobains Fender Strata från sista Nirvana turné till auktioneras

Den ikoniska Nirvana frontman gitarr beräknas för att sälja för var som helst mellan $40.000 - $100.000 USD på auktion!... Mer »