Gibson Elgitarrer

Gear4Music.com

Gibson Gitarrer har kommit en lång väg sedan företaget grundades för över 100 år sedan. Gibson är ansvarig för att ge gitarr världen några av de mest utmärkande gitarr design och ljud - framför allt Gibson Les Paul och SG modellerna. View All Information

Mest populära Gibson gitarrer

Första 21 produkter som visas

Gibson Guitar Info

Gibson gitarrer har valts av några av världens mest igenkännliga musiker, inklusive många toppgitarrister som Angus Young, Eddie Van Halen, Slash, Kirk Hammett och Dave Grohl. Med omfång från Jazz till Heavy Metal och alla genrer mellan, har Gibson ljudet definierat oräkneliga band, genrer och epoker av musik.

Les Paul, SG, Flying V och Explorer har blivit klassiska gitarrdesigner, var och en känd för sitt djupa, varma, fulla ljud och ojämförliga spelbarhet.

Under de senaste åren har införandet av Gibson Robot trimsats teknik, Chameleon ton och HEX pickuper visat att de inte är bara ett företag med prestigefylld historia, men också att företaget ser framåt.

Gibson Guitar Nyheter

Gear4music kommer Stocking Gibson 2017 utbud

Föra ett vibrerande stänk av färg, variationer på klassiska modeller och oöverträffad ton, Gear4music är stolta över att beståndet intervallet Gibson 2017.... Mer »

Klocka: Michael J Fox och Coldplay teamet att utföra Johnny B. Goode

Michael J Fox för gamla klassiker tillbaka till framtiden med hjälp av Coldplay.... Mer »

NAMM 2016: Gibson Memphis avslöja 2016 utbud

Vi presenterar den nya linjen av Gibson Memphis fantastiska high-end hollowbodies.... Mer »