PRS Gitarrer

Gear4Music.com

Paul rörblad Smith gitarrer har producerat högkvalitativa instrument i Stevensville, Maryland sedan 1985. Företagets verksamhetsidé avslöjar deras hängivenhet till gitarrens rika arv kombinerat med obeveklig strävan efter ny teknik att berika sina instrument med kompromisslös ton, spelbarhet och skönhet. View All Information

Mest populara PRS gitarrer

Första 12 produkter som visar

PRS gitarrer

PRS gitarr hade en ödmjuk början, byggs upp från en mans ambition.

Efter att hans första gitarr som en utmaning att hans musik universitetsprofessor, musikern Paul rörblad Smith utvecklat sin unika varumärke för PRS gitarrer med årtionden av provning, nytänkande och uppfinna.

Dessa imponerande standard of excellence har upprätthållits, som företaget har vuxit till en fantastisk industri närvaro, genom strikt kvalitetskontroll i varje skede av processen och stolthet och kunskap om hantverkare i workshops. PRS gitarr produktion bygger på en väl avvägd kombination av automatiserade processer och hand bearbetning för att framställa instrument av högsta kvalitet.

PRS gitarr nyheter

PRS gitarrer fira 30-årsdagen

PRS gitarrer firar 30 år med en särskild webbplats som erbjuder berättelser från historien av Paul rörblad Smith gitarrer och inbjudande artister och spelare att dela sina erfarenheter.... Mer »

PRS gitarrer S2 Series-modeller lanseras

Den nya PRS gitarrer S2 serien består av tre modeller, S2 anpassad 24, Mira S2 och S2 Starla.... Mer »

Musikmesse 2013: Paul rörblad Smith starta P22 Trem på årets show i Frankfurt

Paul rörblad Smiths nya P22 Trem erbjuder spelare klassiska humbuckertones och fantastiska akustiska ljud.... Mer »