PRS-gitarrer -- Paul Reed Smith-gitarrer

Gear4Music.com

Paul rörblad Smith gitarrer har producerat högkvalitativa instrument i Stevensville, Maryland sedan 1985. Företagets verksamhetsidé avslöjar deras hängivenhet till gitarrens rika arv kombinerat med obeveklig strävan efter ny teknik att berika sina instrument med kompromisslös ton, spelbarhet och skönhet. View All Information

Mest populara PRS gitarrer

Första 19 produkter som visas

PRS gitarrer

PRS gitarr hade en ödmjuk början, byggs upp från en mans ambition.

Efter att hans första gitarr som en utmaning att hans musik universitetsprofessor, musikern Paul rörblad Smith utvecklat sin unika varumärke för PRS gitarrer med årtionden av provning, nytänkande och uppfinna.

Dessa imponerande standard of excellence har upprätthållits, som företaget har vuxit till en fantastisk industri närvaro, genom strikt kvalitetskontroll i varje skede av processen och stolthet och kunskap om hantverkare i workshops. PRS gitarr produktion bygger på en väl avvägd kombination av automatiserade processer och hand bearbetning för att framställa instrument av högsta kvalitet.

PRS gitarr nyheter

NAMM 2017: PRS presentera helt nya serien 'Sonzera förstärkare'

Sonzera serien består av en 50W combo, 50W huvud och 20W combo. Används av Black Stone Körsbär och Snarky Puppy, förvänta dig professionellt ton höger utanför bat... Mer »

Gratis gåvor från PRS gitarrer i begränsad tid erbjudande

Köp någon PRS gitarr innan augusti 31 2016 att kvalificera sig för online kuponger att använda direkt på tillverkarens hemsida.... Mer »

PRS gitarrer fira 30-årsdagen

PRS gitarrer firar 30 år med en särskild webbplats som erbjuder berättelser från historien av Paul rörblad Smith gitarrer och inbjudande artister och spelare att dela sina erfarenheter.... Mer »