Yamaha Elgitarrer

Gear4Music.com

Elgitarrer från Yamaha är kända för att vara tillverkade av högsta hantverksmässiga kvalitet - även deras basmodeller är tillverkade av trä av högsta kvalitet, såsom Agathis, Sonokeling och Lönn. Yamaha tar hjälp av världsledande gitarrister, såsom Carlos Santana, för att ständigt utveckla och förnya sina gitarrer. View All Information

Yamaha elgitarrpaket

Första 12 produkter som visas

Yamaha elgitarrer

Första 84 produkter som visas

Om Yamaha-elgitarr

Som varumärke betraktas Yamaha över hela världen som ett tecken på kvalitetsinstrument. Utöver deras populära elgitarr tillverkar de en uppsjö av annan utrustning inklusive pianon, PA och live-ljud samt trumset.

Yamaha elgitarrer är berömda för sin resonerande ton och eftersökta Sustain. Dessa kvaliteter gör elgitarren en favorit för många ledande musiker i olika genrer. Yamaha gitarrer används av några av de största namnen i gitarrvärlden, inklusive:

Mike Stern
Hamish Stuart
Reuben
Hundred Reasons

Yamaha elgitarr Nyheter

Yamaha's Tour Custom kit gör avkastning på 2017 sommaren NAMM

Att göra en mycket efterlängtade återkomst, Yamaha's lysande Tour Custom kit är författad för att tillgodose arbetande trummis i behov av en robust och pålitlig arbetshäst.... Mer »

Fender Custom Shop Eric Clapton Signatur Strats, Nu på Lager!

Ståtar med bäst av dagar gått den Eric Clapton signatur Strat uttrycker klassiska Fender personlighet som Yta med ett antal udda moderna godbitar.... Mer »

Music Man släppa nya Cutlass gitarr med HSS pickuper

Bygga vidare på framgången av deras Cutlass poster, Music Man ta en beprövad favorit och göra det mer mångsidig än någonsin med en extra pickup.... Mer »