Boulder Creek EBR3 5 strängad Semiakustisk bas, naturlig - B-Stock

7 412 kr Ord.pris 8 175 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

Boulder Creek EBR3 5 strängad Semiakustisk bas, naturlig - B-Stock

Detaljer

Den " Solitaire" serien använder samma "SBS" stärkande system som "Stage & Studio serien" gitarrer. Den " Solitaire" var avsedd för spelaren, inte publiken. I stället för en främre port att projektet ljud passiv, den " Solitaire" har en port på ovansidan av gitarren att rikta ljudet till spelaren. Eftersom gitarr spelare spenderar över 90 av tiden leker med sig själva och sin gitarr, den? Solitaire? är det perfekta valet för din andra gitarr.Observera att detta är en B-Stock objekt. B-stock objekt är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manuell kanske saknas, och det kan finnas några små tecken på användning.
Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kan ha varit registrerat eller inte längre kan tas med.

Artikelnummer: 78028

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Boulder Creek gitarrer har en kvalitet bygga och elegant Yta som gör dem en populär tillverkare inte bara i Nashville land scen men på arrangerar över hela världen med några av pop och mest kända rockstjärnor.

Det fanns några intressanta resultat när först " Solitaire" samplingar kom. Även om gitarrerna var avsett för spelaren och inte publiken, var främre ljud projektion otrolig. Eftersom resonansbotten ökat i storlek på grund av inte klippa ett hål i fronten, det produceras mer diskant, mellanregister, och totala volym.

Ljud porten på gitarren fram förbättrad i den lägsta kategorin frekvenser som kunde höras hela rummet eftersom låga frekvenser är rundstrålande. Med andra ord, låter denna gitarr otroligt ute också!

När samarbetar med AB4-T Preamp systemet, gör det den perfekta gitarren för scenen, professionell inspelning och hemmastudio program. Med den " Solitaire's" fantastisk spelbarhet och ton, det är det perfekta valet för någon arbetande musiker. (Och det ser riktigt, riktigt cool.)

Funktioner/specifikationer:

  • Modell: BR3-N5
  • Serie: Akustisk bas
  • Karosseriform: JUMBO SOLITAIRE med topp ljud PORT för små främre ljud STANDARD lång skala hals.
  • Yta: Sidenmatt MAHOGNY
  • Top: SOLID ceder 3,1 mm tjock
  • Rygg: SOLID MAHOGNY
  • Sidor: MAHOGNY
  • Skala: 34" lång skala
  • Sadel bredd: Sadel 5 STRÄNGAD bas
  • Pickup System: AB4-T preamp med inbyggd kromatisk Stämapparat