DISC MXR KFK1 Kerry King 10 Band EQ gitarr effektpedal

1 803,23 kr Ord.pris 1 867 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • MXR KFK1 Kerry King 10 Band EQ gitarr effekter trampa.
  • Utformad med legendariska Slayer gitarrist.
  • Skapa kustflotta mitten Rhythm toner.
  • Dubbla utgångar

DISC MXR KFK1 Kerry King 10 Band EQ gitarr effektpedal

Detaljer

Den original Crybaby Q-Zone har varit en stöttepelare på Kerry King pedalboard genom år av turer och inspelningarna. Dess unika design ger Kerry att skapa en fokuserad och genomträngande "fast-wah" lead ton att skära genom en så tjock som Slayer band!Artikelnummer: 28243

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

År efter avslutade originalet, Q-Zone nu har återfödas som KFK Q-Zone med alla dess beprövade och true kontrollerar intakt och idrottsliga ogudaktiga KFK tatuering grafik. Använda volymen (upp till 18dB), Q-Zone (frekvens bredd), och Peak (frekvens i mitten) kontroller för att skulptera och ange perfekt lead sweet plats.

Utformad i samband med den legendariska Slayer-gitarristen, denna beastly pedalen Sport samma fantastiska funktioner och centrala konstruktion som M108, men kungen kan straffa två förstärkare samtidigt tack vare dess dubbla utgångar.

Den Q-Zone's vägda, "vistelse-put" knoppar hålla dina inställningar för stabil och dess tunga hölje, domkrafter, och krukor säkerställa en livslängd av användning. Denna limited-edition och numrerade pedalen är endast tillgängliga via utvalda återförsäljare!

Specifikationer

Ström: Dunlop ECB004 18-volt AC Adapter

Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.