DISC Z.Vex NANO huvud Hand målade rörförstärkare

 • Video 1
5 954 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Classic Rock ton.
 • Halv Watt (förvrängd).
 • LED-ljus indikationer.
 • Crunch hög om ville.

DISC Z.Vex NANO huvud Hand målade rörförstärkare

Detaljer

En av världens minsta produktion röret förstärkare, Nano huvudet av Z.Vex Förstärkare. Denna lilla marvel är en halv watt (förvrängd) kraftpaket som kommer att överraska dig med dess uppenbara volym. Ansluter den till en 4 X 12 (eller alla 8 till 16 ohms högtalare) och lyssna på det roar! Denna förstärkare är tonande för att leverera classic rock ton, med en mycket hög nivå av crunch tillgängliga om det man vill ha.

Artikelnummer: 24373

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

I en inspelning situation du stick mikrofoner framför gitarrförstärkare och hoppas på bäst, men ofta rena ljudtrycksnivån krävs för att få det låter som en riktigt cool ton är så ogudaktiga hög att det orsakar distorsion mikrofon som vrak ljudet. Du kan prova att sätta en fin Coles band eller en Beyer M160 framför förstärkaren, men på 140 dB det kan lätt orsaka konstiga ljud som i menyfliksområdet skramlar runt i magnetfältet, stretching och eventuellt slående magneten som går förbi gränserna för dess gap.

En klassisk kondensatormikrofon under det slags förkrossande trycket kan sluta med en sträckt membran som kan röra från framsidan till baksidan, plötsligt stänga eller överbelastad förförstäkare kretsar, lägga till oönskade hårdhet. Även en dynamisk mikrofon som en Shure 57 eller 58 kan ha problem som svår magnetfältet utvecklats av högeffekt förstärkare par genom luften till MIC 's egna lindningarna, orsakar en blåsbildning krispighet som verkar mycket oNaturfärgad när det dyker upp i din inspelning. Du kan spendera timmar att försöka hitta en säker plats att sätta din mikrofoner när försökande till exakt fånga ljudet av en välljud högeffekt amp, och till slut, tycker att det bästa ljudet är miced så långt från hytten som du börjar höra rummet och allt annat som är blödning i. När du har ett ljud som du, någon har ringt polisen och du måste stänga för natten.

Nano Head eliminerar många av dessa mikrofon problem omedelbart eftersom det är minst 20 dB dämmaree än en 50 Watts huvud, så att de ljudnivåer som kommer från dina högtalare kabinett ligger mycket nära de nivåer som en högt sångare kan producera. Förstärkaren klarar av att gå in i total mättnad, oavsett var du sätter mikrofonen har en säker signalnivå som inte överbelasta din förförstärkare eller stam mikrofonens element. Resultatet är en kristallklar reproduktion av högtalarens ljud.

De andra faktorer som hög volym som kan röra upp öronen (det finns något som kallas Fletcher-Munson kurvorna att förändra dina öron höra saker vid höga volymer) minskas mycket, alltför, så kännetecken av ljudet du hör i rummet kommer mycket närmare till det inspelade ljudet. Första gången jag sätter en mikrofon framför min Orange 4 X 12 med greenbacks medan den var ansluten till en Nano Head, jag blev chockad på hur exakt inspelningen matchade ton i kabinettet på uppspelning, och var glad att jag kunde ställa in mikrofonstativ samtidigt bär hörlurar i samma rum och hitta den exakta plats som jag ville fånga.

Funktioner/specifikationer:

 • Strömtillförsel: 12VDC 1,5 en vägg vårta, ingår
 • Uteffekt: 5 W smutsiga, 1 W ren
 • Utgångsimpedans: 8-16 ohm
 • Ingångsimpedans: 1 000 000 ohm. Interna högtalare: 4 watt
Kontroller (från höger till vänster):

 • Ljusa Switch: Ljusare till höger. Har mer effekt vid lägre volymer, gillar en Fender ljusa switch

 • Volym: Justerar från ganska ren till mycket krispigt/smutsiga.

 • Tjocklek: Positioner är Normal, tunn och fett. När du använder mer gain, kan ni att tunna ut signalen. Fett är bäst för ren kusligt toner och uppblåst bas fuzz.

 • Mellow Control: positioner är fyllig 2/Normal/Mellow 1. Använda den till roll-off diskant om det behövs efter distorsion etapp. Fyllig 2 är lågmälda, naturligtvis, och Normal är ljusast.

 • Kylning fläkt: 1" Cooling fläkt
 • Interna högtalare
 • "Hot" röd LED: Nano Head har själv återställa säkring som blåser om strömförsörjningen spiltor. Detta kan inträffa om den tillförda effekten är avbruten och ansluts igen, eller om DC power bottnar för lågt, till exempel ett batteri dör. Koppla förstärkaren i några minuter och försök igen om "Hot" lampan tänds. Själv återställa säkringen måste ha tid att svalna innan den vilja verk igen.

En reseadapter sänds med din beställning
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.