Hughes & Kettner TM36H med SubZero 4 x 10 Celestion högtalare kabinett

11 291 kr RRP 13 308 kr (inklusive Moms @ 25%)

Tillgänglig för beställningLeveransinformation

Varan är tillgänglig för beställning

Varan är tillgänglig för beställning men finna för närvarande inte på lager.

Vi kommer att beställa hem varan så snabbt som möjligt när du har lagt din beställning. När varan har ankommit till oss skickar vi den till dig.

"Beräknad leverans till dig" är det förväntade datumet varan kommer att levereras till dig och baseras på vår leverantörs normala leverans tidsskalor. Skulle vi informeras om att det kommer att dröja längre än förväntat, kommer vi att informera dig, men om den ankommer som förväntat, skickar vi dig ett mejl när din beställning har skickats och är på väg.

Beräknad leverans till dig: 7 Juni 2016

Lägg till i kundvagn

30 dagars öppet köp ingår

30 dagars öppet köp ingår
När du har mottagit din beställning har du 30 dagar för att bestämma dig för om du gärna vill behålla din beställning. Om du bestämmer dig för att varan är olämplig kan du returnera varan till oss för utbyte eller full återbetalning, inklusive standard leveransavgift.

Alla produkter är nya med mindre annat anges och inkluderar ett års garanti.

Vissa varor kan endast returneras om de inte har varken använts eller öppnats,, och när det handlar om mjukvaror, inte har registrerats. Detta inkluderar:

* Mjukvara.
* CDs och DVDs.
* Hörlurar och in-ear.
* Munstycken, rörblad etc.
* Mun / läp produkter.

Vi kan inte ascceptera retuneringar av specialtillverkade produkter som har utformats uteslutande för att fungera som en unik enhet/paket, så som dator system byggd efter en kunds unika instruktioner. Undantag kan vara möjligt med fförhandsgodkännande från försäljaren och kan vara föremål för en avbokningsavgift.

Tillval: 5 års garanti: 815 kr
(Innehåller 90 dagars öppet köp)

5 ÅR UTÖKAD GARANTI SYSTEM

Produktpriset inkluderar ett års garanti och 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Gear4musics förlängda garanti system erbjuder en förbättrad service och har utformats för att kunna erbjuda ett högre skyddsnivå än många andra "gratis" garantier som ibland erbjuds av andra återförsäljare och tillverkare.

Höjdpunkterna av den förbättrade garantiservicen är:

 • Garantin förlängs till 5 år från leveransdatumet
 • Vår pengarna tillbaka garanti förlängs från 30 dagar till 90 dagar (villkor gäller efter 30 dagar)
 • Uppsamling och leverans kostnader ingår de första två åren
 • Kräv tillbaka 50% av kostnaden på den förlängda garantin efter 5 år om inte garantin har använts!
 • Garantin kan överföras om artikeln återförsäljs
 • Lån eller ersättningsutrustning kommer att erbjudas om produkten inte repareras inom 30 dagar
 • Om en vara inte kan repareras kommer en liknande produkt att erbjudas eller en pro -rata tillbakabetalning (enligt garantin) att erbjudas
 • Garantin kan avbokas inom 30 dagar och när som helst efteråt för en pro rata-återbetalning

Den utökade garantin är längre än Gear4musics och tillverkarens vanliga garanti och Gear4musics villkor för handel. Inget uttalande i dessa villkor påverkar eller begränsar dina lagstadgade rättigheter enligt konsumentavtal (information, kanselering och extrakostnader) Förordning 2013.

Produkt Referens: 33781

 • H K Förstärkare huvud SubZero högtalare kabinett paketet.
 • Hughes Kettner TM36H Tubemeister 36 Gitarrförstärkare huvud.
 • SubZero G410 4 x 10 Celestion högtalare kabinett.
 • 6 m Johansson Pro Instrumentkabel.
 • Bra ljud till ett bra pris

Hughes & Kettner TM36H med SubZero 4 x 10 Celestion högtalare kabinett

Detaljer

Hughes & Kettner Tubemeister 36 gitarrförstärkare huvudet är en av de mest mångsidiga och pålitlig rörförstärkare tillgängliga med flera driftlägen för scenen, hem och inspelning. Dess integrerad MIDI-Interface, inklusive Phantom Power, möjliggör enkel programmering av kanaler, FX-loop, reverb och kraft blöt. Det här är tillsammans med SubZero G410 4 x 10 Celestion högtalarlåda, som omfattar en robust klassisk design och rymmer en kraftfull slagkraftighet med dess Celestion Tube 10 högtalare.Produkt Referens: 33781

Visa fullständig beskrivning

Fullständig Beskrivning

Visa fullständig beskrivning

Hughes & Kettner TM36H Tubemeister 36 Gitarrförstärkare chef:

Oberoende gain och master rattar och en Omkopplingsbar FX Loop är standard utnämningar på moderna trippel kanal amps. Men det är inte alls tillräckligt för en riktig TubeMeister. Så har Hughes och Kettner byggt ett MIDI-system att öppna kanaler, FX loop och inbyggda reverb. Det kan även välja de kraft stadierna av integrerad kraft blöt (36 18 och 5 watt, 1 watt och högtalare Off).

Denna revolutionerande MIDI kraft njuta kan göra några vilda intonation knep. Du kan till exempel peka på dess full dynamiska omfång genom att köra ren kanal på 36 watt och växla över till kritan kanalen i 5 watt läge med befälhavaren knopp vidöppen för att få bra och grungy med vissa malande rytm. Eller du kan köra Lead kanalen på 18 watt för vissa high gain riffage och växla i ett nafs till de fullständiga 36 wattna för en skrikande solo.

Den Tubemeister 36 kritan kanalen ger harmoniskt rika röret dist som går från edgy overdrive till krämig lead ljud. Clean kanalen har varma röret ton med fenomenala dynamiska omfånget som sveper från mousserande ren genom att STRUP crunch medan Lead kanalen Blaster en modern hög gain ljud som parar ihop massor av stans med oändliga Sustain. 2 x passiv 3-bands intonation sektioner har varit välkommern för att framkalla den bästa frekvensomfång från varje kanal.

SubZero G410 4 x 10 Celestion högtalare kabinett:

Den SubZero G410 4 x 10 Celestion högtalare kabinett rymmer en kraftfull slagkraftighet med dess Celestion Tube 10 högtalare och en klassisk Kabinett design passar för alla stadier. Celestion Tube 10 högtalaren är utformad att leverera maximal respons och klassiska ljudet, med slående overdrive toner. Fyra tillsammans se till denna Kabinett kan även hantera basfrekvenser, vidga spektrumet av ljud kan utveckla gitarrister.

Paketet innehåller också en 6 m jack-jack pro instrumentkabel.

Funktioner/specifikationer:

Hughes & Kettner TM36H Tubemeister 36 Gitarrförstärkare chef:

 • Kanaler: 3 kanaler
 • Effekt: 36 watt
 • Reverb: Omkopplingsbar Reverb
 • Effekter Loop: Omkopplingsbar seriell FX Loop
 • MIDI: Ja
 • Rör: 3 x 12AX7, 4 x EL84
 • Mått: 171 x 446 x 152 mm
 • Vikt: 7,7 kg

SubZero G410 4 x 10 Celestion högtalare kabinett:

 • Uteffekt: 120W (RMS) 8 ohM
 • Högtalare: 4 x 10-tums Celestion Tube 10
 • Mått: 600(W) x 660(H) x 325(D) mm (23.62-tums x 25.98" x 12.79 ")
 • Vikt: 24,4 kg