Hughes och Kettner TM18H Tubemeister 18 Förstärkare huvud och 1 x 10 Kabinett paket

 • Video 1
7 348 kr RRP 9 159 kr (inklusive Moms @ 25%)

Tillgänglig för beställningLeveransinformation

Varan är tillgänglig för beställning

Varan är tillgänglig för beställning men finna för närvarande inte på lager.

Vi kommer att beställa hem varan så snabbt som möjligt när du har lagt din beställning. När varan har ankommit till oss skickar vi den till dig.

"Beräknad leverans till dig" är det förväntade datumet varan kommer att levereras till dig och baseras på vår leverantörs normala leverans tidsskalor. Skulle vi informeras om att det kommer att dröja längre än förväntat, kommer vi att informera dig, men om den ankommer som förväntat, skickar vi dig ett mejl när din beställning har skickats och är på väg.

Beräknad leverans till dig: 2 Juni 2016

Lägg till i kundvagn

30 dagars öppet köp ingår

30 dagars öppet köp ingår
När du har mottagit din beställning har du 30 dagar för att bestämma dig för om du gärna vill behålla din beställning. Om du bestämmer dig för att varan är olämplig kan du returnera varan till oss för utbyte eller full återbetalning, inklusive standard leveransavgift.

Alla produkter är nya med mindre annat anges och inkluderar ett års garanti.

Vissa varor kan endast returneras om de inte har varken använts eller öppnats,, och när det handlar om mjukvaror, inte har registrerats. Detta inkluderar:

* Mjukvara.
* CDs och DVDs.
* Hörlurar och in-ear.
* Munstycken, rörblad etc.
* Mun / läp produkter.

Vi kan inte ascceptera retuneringar av specialtillverkade produkter som har utformats uteslutande för att fungera som en unik enhet/paket, så som dator system byggd efter en kunds unika instruktioner. Undantag kan vara möjligt med fförhandsgodkännande från försäljaren och kan vara föremål för en avbokningsavgift.

Tillval: 5 års garanti: 478 kr
(Innehåller 90 dagars öppet köp)

5 ÅR UTÖKAD GARANTI SYSTEM

Produktpriset inkluderar ett års garanti och 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Gear4musics förlängda garanti system erbjuder en förbättrad service och har utformats för att kunna erbjuda ett högre skyddsnivå än många andra "gratis" garantier som ibland erbjuds av andra återförsäljare och tillverkare.

Höjdpunkterna av den förbättrade garantiservicen är:

 • Garantin förlängs till 5 år från leveransdatumet
 • Vår pengarna tillbaka garanti förlängs från 30 dagar till 90 dagar (villkor gäller efter 30 dagar)
 • Uppsamling och leverans kostnader ingår de första två åren
 • Kräv tillbaka 50% av kostnaden på den förlängda garantin efter 5 år om inte garantin har använts!
 • Garantin kan överföras om artikeln återförsäljs
 • Lån eller ersättningsutrustning kommer att erbjudas om produkten inte repareras inom 30 dagar
 • Om en vara inte kan repareras kommer en liknande produkt att erbjudas eller en pro -rata tillbakabetalning (enligt garantin) att erbjudas
 • Garantin kan avbokas inom 30 dagar och när som helst efteråt för en pro rata-återbetalning

Den utökade garantin är längre än Gear4musics och tillverkarens vanliga garanti och Gear4musics villkor för handel. Inget uttalande i dessa villkor påverkar eller begränsar dina lagstadgade rättigheter enligt konsumentavtal (information, kanselering och extrakostnader) Förordning 2013.

Produkt Referens: 42683

 • Hughes & Kettner TM18H Tubemeister 18 chef.
 • Tubemeister 1 x 10 högtalare kabinett.
 • Rock, spela och spela in.
 • Bra för Gigging.
 • Inkluderar TM18H mjuk väska för huvud

Hughes och Kettner TM18H Tubemeister 18 Förstärkare huvud och 1 x 10 Kabinett paket

Detaljer

Vinnare av Soundcheck "Guitar Forstarkare of the Year" och Mipa Award 2012-tums Basta Guitar Forstarkare huvud", den TubeMeister 18 är kand som den nasta stora Hughes & Kettner. Tack till Tysk ingenjorskonst, kan detta förstärkare huvud ga från ett vral till en viskning, skakar pa scenen, stickningar ryggrader i studion och vrida huvudet i natt med dess tyst inspelning. Denna mordare bunt lagger en Tubemeister 1 x 10 högtalare kabinett for en full förstärkare in, sparar du en massiv £149 från RRP!Produkt Referens: 42683

Visa fullständig beskrivning

Fullständig Beskrivning

Visa fullständig beskrivning

Hughes & Kettner TM18H Tubemeister 18 Forstarkare chef

Duka upp tre olika ljud med en fotpedal, sjalfulla Tube - Meister 18 huvudet är den ga-till gitarrförstärkare gigging. Dess fyra steg power soak ger ljudet av den stora scenen i sma klubbar eller dina egna fyra vaggar. Plus, den inbyggda roda rutan och tyst inspelningen anlagen, kan du lagga ner Pro-kvalitet latar pa nagon tid dag eller natt.

TubeMeister 18 stativ som ett bevis for att den kunskap och passion av Hughes och Kettner. Det forvandlar din varje touch till uttrycksfull ton, levererar sjalfulla ljud direkt till hands. Fullutrustad preamp erbjuder en mangd alternativ for sonic.

Den TubeMeister 18 clean-kanalen har en varm roret ton med fenomenala dynamiska omfanget som sveper från gnistrande ren att STRUP kritan. Forstarkaren har harmoniskt rika tube distorsion med gain reserver for att ga från edgy overdrive till skyhoga lead ljud. Forstarkaren kan också ater rost leder till kalla moderna high-gain-sound som par massor av stans med oandliga Sustain.

EQ har en passiv uttrycker avsnitt som är fixade for att framkalla basta frekvenssvaret av varje kanal. Avsnittet preamp sport tva 12AX7 ror och push-pull power förstärkare pumpar ut en fas godkanda 18 watt. slutsteget är också TSC skyddade och har auto-bias och en statusindikator LED. Overdimensionerade transformers ge ljudet gott om utrymme.

TubeMeister 18 har också en valfri fotpedal anslutning som mojliggor fjarratkomst kanalvaxling och Boost manovrering, en seriell FX loop for att lagga till effekter till anpassa din ljud, en quad scenen kraft blot med tyst inspelningen anlagen och en balanserad roda rutan ut med autentiska högtalare emulering. Allt detta insvept i en snygg och talig transparent holje.

Hughes & Kettner Tubemeister 1 x 10 högtalare kabinett

Roret Meister 110 kabinettet sport den samma Celestion tio 30-talare som har visat sina meriter i TubeMeister 18 Combo. Utvecklats speciellt for TubeMeister, och inrymt i dess specialdesignade reflex kabinett stansar detta kabinett langt over sin vikt.

Funktioner/specifikationer

TM18H Tubemeister 18 huvud

 • Kanaler: 2 kanaler
 • Effekt: 18 watt
 • Fotpedal: FS-2 (tillval)
 • Power Soak: Automatisk / omkopplingsbar
 • Rod ruta: Integrerad
 • Skyddsholje: Softbag ingar
 • Mått: 356 x 156 x 150 mm
 • Vikt: 5 kg

Tubemeister 1 x 10 högtalare kabinett

 • Hogtalare: 1 x 10-tums Celestion ® tio 30
 • Power Rating: 30 watt
 • Mått: 400 x 350 x 255 mm
 • Vikt: 6,6 kg

For att lasa mer om Tubemeister 18 Vanligen ladda ner PDF-filen ovan.