Marshall MG412ACF kolfiber 120W vinklad hytten för MG100HCFX - B-Stock

2 108 kr Ord.pris 2 403 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

Marshall MG412ACF kolfiber 120W vinklad hytten för MG100HCFX - B-Stock

Detaljer

Tonally komplement till MG100HCFX är Celestion-loaded MG412ACF och MG412BCF högtalare kabinett. Specifikt utformade och inredda för att användas med monstruösa MG huvudet.Observera att detta är en B-Stock objekt. B-lager är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manual kan saknas och det kan finnas vissa mindre tecken på användning.
Annars kan verkar enheten som ny.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kanske har registrerats eller kan inte längre ingå.

Artikelnummer: 81024

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Denna robusta hytten ger möjlighet till din egen Marshall halv eller full stack - en av de mest ikoniska bilderna i musikhistoria och outplånligt kopplad till många av de största gitarristerna av det senaste halvseklet.

Funktioner/specifikationer:

  • kabinett typ: Vinklad
  • Högtalare: 4 x 12" Celestion
  • Power (RMS): 120 watt
  • Input Type: Mono
  • Impedans: 8 ohm

På grund av den tekniska arten av de Marshall Förstärkarelification produkter annonseras på denna sida är det rekommenderat att du kontaktar oss per telefon eller genom att komma in i vår butik att diskutera dina specifika krav och att ordna en demonstration innan du köper någon av dessa produkter.

Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.