Marshall MG412BCF Carbon Fibre 120W bas Kabinett for MG100HCFX - öppnad kartong

2 406 kr Ord.pris 2 718 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • 4 x 12" Celestion högtalare.
  • 120 watt

Marshall MG412BCF Carbon Fibre 120W bas Kabinett for MG100HCFX - öppnad kartong

Detaljer

Särskilt utformad och gjord för att användas med monstruösa MG huvudet, dessa robusta hytter ger möjlighet för din alldeles egna Marshall hälften eller full stack - en av de mest ikoniska bilderna i musikhistorien och outplånligt kopplad till många av de största gitarristerna av det gångna halvseklet.

Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 74341

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Tonally komplement MG100HCFX är Celestion-loaded MG412ACF och MG412BCF högtalare kabinett. Denna bas Kabinett innehåller 4 x 12" Celestion högtalare och effekt som är 120 watt.

Funktioner/specifikationer:

  • kabinett typ: Base
  • Högtalare: 4 x 12" Celestion
  • Power (RMS): 120 watt
  • Input Type: Mono
  • Impedans: 8 ohm

Observera:

På grund av den tekniska karaktären av Marshall förstärkning produkter annonseras på denna sida rekommenderar vi att du kontaktar oss per telefon eller genom att komma in i vår butik att diskutera dina speciella krav och att ordna en demonstration innan du köper någon av dessa produkter.

Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.