Music Man Sub Ray 4 bas, RW, Honey burst Sidenmatt

3 933 kr (inklusive Moms @ 25%)

Tillgänglig för beställningLeveransinformation

Varan finns tillgänglig hos vår leverantör

Varan har beställts från vår leverantör, och vi avvaktar leverans.

Vi skickar din beställning så fort som möjligt, så snart vi har mottagit varan från vår leverantör.

"Beräknad leverans till dig" är vår beräknade datum av när leverans kan förväntas till dig och baseras på vår leverantörs normala leverans tidsskalor. Om vi informeras om att det kommer att dröja betydligt längre än normalt, kommer vi att meddela dig detta och, annars kommer vi att skicka ett mejl eller SMS som informerar dig att din beställning har lämnat vårt lager.

Beräknad leverans till dig: 3 Juni 2016

Lägg till i kundvagn

1 årsgaranti och 30 dagars öppet köp ingår

1 årsgaranti och 30 dagars öppet köp ingår
När du har mottagit din beställning har du 30 dagar för att bestämma dig för om du gärna vill behålla din beställning. Om du bestämmer dig för att varan är olämplig kan du returnera varan till oss för utbyte eller full återbetalning, inklusive standard leveransavgift.

Alla produkter är nya med mindre annat anges och inkluderar ett års garanti.

Vissa varor kan endast returneras om de inte har varken använts eller öppnats,, och när det handlar om mjukvaror, inte har registrerats. Detta inkluderar:

* Mjukvara.
* CDs och DVDs.
* Hörlurar och in-ear.
* Munstycken, rörblad etc.
* Mun / läp produkter.

Vi kan inte ascceptera retuneringar av specialtillverkade produkter som har utformats uteslutande för att fungera som en unik enhet/paket, så som dator system byggd efter en kunds unika instruktioner. Undantag kan vara möjligt med fförhandsgodkännande från försäljaren och kan vara föremål för en avbokningsavgift.

Produkt Referens: 40718

 • Fast trä kropp - lätt med fantastisk ton.
 • 2 Band aktiv förstärkare för ton utformningen.
 • Smala 38 mm Sadel för bättre spelbarhet.
 • Medium Jumbo band för obesvärad otålig.
 • Slim lönnhals och smala Sadel för stora eller små händer

Music Man Sub Ray 4 bas, RW, Honey burst Sidenmatt

Detaljer

Denna bas kan användas. Överlägsen design och konstruktion ger ett fast och tillförlitligt instrument. SUB-Ray4 ger dig en mängd bra funktioner som utformats för fantastisk spelbarhet och enkla justeringar, plus bra värde för pengarna. Den är perfekt för nybörjare eller mellanliggande spelare.Produkt Referens: 40718

Visa fullständig beskrivning

Fullständig Beskrivning

Visa fullständig beskrivning

Hitta ditt ljud

Dessa basar har en ljusa och naturliga ton som kommer från hög effekt humbucking pickup. 2 Band aktiv förstärkare ger dig kontroll över volym, bas och diskanten så att du har maximal flexibilitet samtidigt som att hitta ljudet. Toner spänner från aggressiva, vilda till mild!

förstärkare drivs med ett 9 volts batteri som sitter i ett lätt att öppna facket gör ändringar enkelt och lätt. Detta batteri räcker i flera månader vid normal användning, speciellt om du kopplar bort kabeln när du inte använder bas.

Smala Sidenmatt hals

Denna SUB-bas har en överlägsen 6 bult Halsinfästning designad av Music Man som ger dig styrka, stabilitet och bra ton. Du kan lita på att halsen kommer förblir på plats och inte flytta under tung belastning. Diskret hals hälen kan du lätt tillgång till högre banden så kan du enkelt utforska greppbrädan.

Halsen känns viktigt i en bas av kontakt din hand har med det och frekvensen av rörelse. Slät Sidenmatt finish på baksidan av halsen är icke glansigt, blir aldrig klibbig och förblir fräsch. Färgton på upploppet ger också Ray4 en fin klassisk look.

Enkla justeringar

Alla stränginstrument kommer att gynnas av enstaka justeringen som passar din Rekommenderad uppsättning. SUB hals justeringarna är snabb och enkel, kräver inga specialverktyg. Små tumhjulet ligger i slutet av greppbrädan är lätt, snabb och bekväm och kan justeras utan att ta bort halsen eller strängar. Om du behöver justera vinkel och höjd på pickup, gör 3 skruv justering detta enkelt också.

Utgång är skickligt placerad överst i kroppen vilket innebär att du inte kommer att fumlande runda försöker koppla in nätverkskabeln. Ligger på kontrollplattan, jack är säkert och enkelt kommer inte att dra eller skadas när den placeras i ett Gitarrställ. Den tunga jack är utformade för att tåla gott om bruk och missbruk!

Funktioner

 • Massivt lövträ organ
 • 34-tums full skala lönn hals
 • Medium jumboband
 • Sidenmatt tonade hals klar
 • Smala 38 mm Sadelbredd
 • 2-bands inbyggd aktiv förstärkare, klippa & boost
 • Stora tunga bas Stall med full justeringar
 • Enkel tillgång truss rod justering
 • 6 bult super stark Halsinfästning