Radial JX42 gitarr och Förstärkare Selector

Radial JX42 gitarr och Förstärkare Selector

Detaljer
Den radiella JX42, en kompakt kopplat som används till matrix fyra gitarrer och två förstärkare i studion eller på en livescen.

Artikelnummer: 58228

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Anslutningar & applikationer

Från och med den främre panelen, ingång fyra (4) kanaler funktionen 'radio-style' på-off växlar som omedelbart stänga den föregående kanalen när den nya kanalen har valts. Dessa kompletteras med lätt att se lysdioder för visuell feedback på mörka scener. Växling sker med opto-resistiv kopplare som ramp upp och ner signalen, eliminera eventuella poppar som kan annars uppstå. Detta är särskilt viktigt när parning JX42 med hög förstärkning förstärkare och konsert-nivå PA-system. Insidan, Radial's prisbelönta 100% diskret klass-A buffring krets är anställd att säkerställa absolut signalkvalitet upprätthålls. Varje ingångskanal också sport en dubbel funktion 'ställa in och glömma' potentiometer som kan tilldelas antingen som en nivå control att matcha olika aktiv eller passiv gitarr eller bas signaler, eller kan ställas in på drar för exakt belastning korrigering när du använder passiv magnetiska pickuper. Dra control replikerar ton och känslan som om ansluten direkt till en gitarrförstärkare. Potentiometrar är infällda för att lämna panelen klar av hinder så att de inte oavsiktligt ändras under en hektisk konsert.

Robust och tålig konstruktion

Tillverkad av 14 gauge stål, denna kompakta switcher börjar med Radial's varumärke Bokstöd design. Detta skapar en skyddande zon runt växlar och knoppar som skydd mot den hårda miljön i professionell turnerande. Den unika I-Beam konstruktionen lägger enorm styvhet för att skydda interna kretskortet från vridmoment vilket kan Kabel till för tidig kalla lödfogar. Valfria rackbeslag tillåta en eller två JX42s att vara rackmonterade i ett enda 19" rackutrymme.

Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.