Radial JX42 gitarr och Förstärkare Selector

Radial JX42 gitarr och Förstärkare Selector

Detaljer
Den radiella JX42, en kompakt kopplat som används till matrix fyra gitarrer och två förstärkare i studion eller på en livescen.

Artikelnummer: 58228

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Anslutningar & applikationer

Börjar med framsidan, ingång fyra (4) kanaler funktionen "radio-stil" på / av-strömbrytare som vänder omedelbart föregående kanalen bort när den nya kanalen är markerad. Dessa kompletteras med lätt-att-se lysdioder för visuell feedback på mörka scener. Växling sker med hjälp av opto-resistiv kopplare som ramp upp och ner signalen, eliminera eventuella poppar som kan annars uppstå. Detta är särskilt viktigt när parning JX42 med hög gain förstärkare och konsert-nivå PA-system. Inuti, är Radials prisbelönta 100% diskreta klass-A buffring krets anställd för att garantera absolut signalkvalitet upprätthålls. Varje inmatningskanal sport också en dubbel funktion "ställa in och glömma" potentiometer som kan tilldelas som antingen en nivå kontroll att matcha olika aktiva eller passiva gitarr eller bas signaler, eller kan ställas in att dra för exakta belastning korrigering när du använder passiv magnetiska pickuper. Dra kontrollen replikerar den ton och känslan som om ansluten direkt till en gitarrförstärkare. Potentiometrar är infällda för att lämna panelen fri från hinder så att de inte oavsiktligt ändras under en hektisk konsert.

Robust och tålig konstruktion

Tillverkad av 14 gauge stål, börjar denna kompakta switcher med Radials varumärke bokstöd design. Detta skapar en skyddande zon runt växlar och knoppar som skydd mot den hårda miljön i professionell turnerande. Den unika i-balk konstruktionen lägger enorma styvhet för att skydda det inre kretskortet från vridmoment som kan Kabel till för tidig kall lödfogar. Valfritt rack öron kan en eller två JX42s att vara rack-monterad i en enda 19" rackutrymme.

Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.