Radial Tonebone stötfångaren Instrument Selector

  • Ansluta upp till fyra instrument samtidigt.
  • Radial egen klass-A Buffer krets.
  • Inbyggd buffrade separat Stämapparat.
  • Drag™ Control ladda korrigering

Radial Tonebone stötfångaren Instrument Selector

Detaljer
Radial Tonebone stötfångaren Instrument väljaren ger dig möjlighet att ansluta upp till fyra instrument till en enda gitarrförstärkare och växla mellan dem med en enda fotreglage. Denna behändiga selector är perfekt för repetition av Live-användning, så att du kan ansluta flera gitarrer på en gång. Instrumentet Selector funktioner radialer egen klass-A buffert kretsen att garantera en naturlig ton. Varje instrument du ansluter kan anpassas ytterligare med Drag™ kontroll belastning korrigering att kompensera för bufferten, replikera ton som om du var ansluten direkt till förstärkaren.

Artikelnummer: 71941

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Klass-A Buffer krets

En av de mest unika funktionerna i stötfångaren Instrument väljaren är Radial's egna klass-A buffer krets som producerar den optimala Naturfärgad ton. Med varje instrument anslutna till väljaren, ton kan vara skapad ytterligare med Drag™ control Ladda korrigering. Detta kompenserar bufferttiden och replikerar ton känns som om instrumentet var ansluten direkt till en förstärkare.

Flera anslutningar

Samt erbjuda upp till fyra instrument anslutningar, kan du också kombinerar aktiv och passiva instrument, med den höga effekten aktiv instrument som kan ändras med hjälp av trim control, minska känslighet där det behövs. Detta möjliggör snabbare omställningar utan att behöva justera andra utrustningsnivåer såsom scenen förstärkare eller PA-system. En annan praktisk funktioner i stötfångaren Instrument väljaren är det inbyggda, separat buffrade Stämapparat, så att du kan göra justeringar på-den-fluga. Med dess premium-kvalitetskomponenter och enastående funktionalitet, stötfångare Instrument väljaren är den idealiska följeslagaren för gitarrister.

Funktioner

  • Radial's berömda klass-A buffer krets
  • Anslut upp till fyra instrument simultenously
  • Inbyggd separat buffrade Stämapparat
  • Hög effekt aktiv instrument skräddarsydd hjälp trim control
  • Drag™ control Ladda korrigering
Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.