Radial Tonebone stötfångaren Instrument Selector

  • Ansluta upp till fyra instrument samtidigt.
  • Radial egen klass-A Buffer krets.
  • Inbyggd buffrade separat Stämapparat.
  • Drag™ Control ladda korrigering

Radial Tonebone stötfångaren Instrument Selector

Detaljer
Radial Tonebone stötfångaren Instrument väljaren ger dig möjlighet att ansluta upp till fyra instrument till en enda gitarrförstärkare och växla mellan dem med en enda fotreglage. Denna behändiga selector är perfekt för repetition av Live-användning, så att du kan ansluta flera gitarrer på en gång. Instrumentet Selector funktioner radialer egen klass-A buffert kretsen att garantera en naturlig ton. Varje instrument du ansluter kan anpassas ytterligare med Drag™ kontroll belastning korrigering att kompensera för bufferten, replikera ton som om du var ansluten direkt till förstärkaren.

Artikelnummer: 71941

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Klass-A Buffer krets

En av de mest unika funktionerna i stötfångaren Instrument väljaren är radiellt egen klass-A buffer krets som producerar den optimala Naturfärgad ton. Med varje instrument anslutna till väljaren, ton kan vara skapad ytterligare med Drag & handel. kontroll belastning korrigering. Detta kompenserar buffringstiden och replikerar ton att känna som om instrumentet var ansluten direkt till en förstärkare.

Flera anslutningar

Förutom att erbjuda upp till fyra instrument anslutningar kan du kan också kombinerar aktiv och passiv instrument, med hög effekt aktiv instrument som kan ändras med trim-kontrollen, att minska känslighet där det behövs. Detta möjliggör snabbare omställningar utan att behöva justera andra utrustning nivåer som arrangerar förstärkare eller PA-system. En annan praktisk funktioner i stötfångaren Instrument väljaren är den inbyggda i, separat buffrade Stämapparat, så att du kan göra justeringar på-den-fluga. Med sin premium-kvalitet komponenter och exceptionell funktionalitet är stötfångaren Instrument väljaren den perfekta följeslagaren för gitarrister.

Funktioner

  • Radial 's berömda klass-A buffer krets
  • Ansluta upp till fyra instrument simultenously
  • Inbyggd separat buffrade Stämapparat
  • Hög effekt aktiv instrument skräddarsydda med trim-kontrollen
  • Dra & handel, kontroll belastning korrigering
Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.