Radial strålkastare Pro DI kompakt Guitar Förstärkare Selector

 • 4 aktiv balanserade utgångar.
 • 1/4 '' jack för att ansluta instrument.
 • Ground Lift Switch eliminerar brum och Buzz.
 • Mycket kortvariga 14-Gauge stål konstruktion.
 • Fotomkopplare mutingfunktion

Radial strålkastare Pro DI kompakt Guitar Förstärkare Selector

Detaljer
Radial strålkastare Pro DI kompakt Guitar Förstärkare väljaren har 4 aktiv balanserade utgångar, en ground lift omkopplare och en 180 graders polariteten omvänd switch till stöd tid anpassningen mellan PAs och scenen förstärkare. Den strålkastare Pro har en standard 1/4 '' ingång för en rad instrument plus en muting fotpedal som låter du dämmare låda när du ansluter eller kopplar från ditt instrument. Med dess premium-kvalitetskomponenter och exceptionell funktionalitet strålkastare Pro är den idealiska följeslagaren för ett antal musiker.

Artikelnummer: 71940

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Mångsidig funktionalitet

Den strålkastare Pro erbjuder en rad premium-kvalitetskomponenter och designaspekter som resulterar i en högpresterande kompakt amp skiftanordning som är perfekt för omfattande Live-användning. Den strålkastare Pro har 4 aktiv balanserade utgångar, inklusive standard 1/4 '' ingång för att ansluta ditt instrument. Ingångar och utgångar, den strålkastare Pro har en muting fotpedal som låter du tystar enheten när du ansluter eller kopplar bort instrumentet, hjälper till att skydda din förstärkare eller högtalare från audio skada. När ansluten, signalen dirigeras till en selektor fotpedal som distribuerar signalen över de fyra utgångarna. Dessutom selector har en marken lyft switch att eliminera hum och buzz som genereras från jordslingor, plus en 180 graders polariteten omvänd switch att hjälpa tid-align PA med scenen förstärkaren.

Mycket slitstark, snygg Design

Såväl som den enastående funktionaliteten har den strålkastare Pro en mycket kortvariga men ändå elegant design. Den strålkastare Pro är tillverkad av tung 14-gauge stål för ökad styvhet och maximal hållbarhet, det hjälper också för att förhindra någon herrelösa magnetfält som kan skada de interna komponenterna. Väljaren drivs av en standard Boss-stil 9V nätadapter (ingår ej) och är utrustad med ett kabellås för att förhindra ofrivillig isärkoppling.

Funktioner

 • 4 aktiv balanserade utgångar
 • 180 graders polariteten omvänd switch aids tidsjustering
 • Standard 1/4 '' ingången för att ansluta en rad instrument
 • Muting fotpedal funktion
 • Mycket-varaktiga 14-gauge stål konstruktion
 • Ground lift växeln förhindrar hum och surr från jordslingor
Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.