Radial strålkastare Pro DI kompakt Guitar Förstärkare Selector

 • 4 aktiv balanserade utgångar.
 • 1/4 '' jack för att ansluta instrument.
 • Ground Lift Switch eliminerar brum och Buzz.
 • Mycket kortvariga 14-Gauge stål konstruktion.
 • Fotomkopplare mutingfunktion

Radial strålkastare Pro DI kompakt Guitar Förstärkare Selector

Detaljer
Radial strålkastare Pro DI kompakt Guitar Förstärkare väljaren har 4 aktiv balanserade utgångar, en ground lift omkopplare och en 180 graders polariteten omvänd switch till stöd tid anpassningen mellan PAs och scenen förstärkare. Den strålkastare Pro har en standard 1/4 '' ingång för en rad instrument plus en muting fotpedal som låter du dämmare låda när du ansluter eller kopplar från ditt instrument. Med dess premium-kvalitetskomponenter och exceptionell funktionalitet strålkastare Pro är den idealiska följeslagaren för ett antal musiker.

Artikelnummer: 71940

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Mångsidig funktionalitet

Den strålkastare Pro har ett utbud av premium-kvalitet komponenter och designaspekter som resulterar i en högpresterande kompakt förstärkare selector enhet som är perfekt för omfattande Live-användning. De strålkastare Pro funktioner 4 aktiva balanserade utgångar, inklusive standard 1/4 ''-ingång för att ansluta ditt instrument. Samt in- och utgångar, strålkastare Pro har en förbikoppling fotreglage som du kan tysta enheten när du ansluter eller kopplar från instrumentet, hjälper till att skydda din förstärkare eller högtalare från audio skada. När du är ansluten, dirigeras signalen till en selektor fotreglage som distribuerar signalen över de fyra utgångarna. Dessutom selector har en marken lyft växel att eliminera hum och buzz genereras från jordslingor, plus en 180 graders polariteten omvänd switch att hjälpa tid-align PA med stage förstärkare.

Mycket slitstark, snygg Design

Samt exceptionella funktionalitet har strålkastare Pro en mycket kortvariga men ändå elegant design. Den strålkastare Pro är konstruerad av tunga 14-gauge stål för ökad styvhet och maximal hållbarhet, det hjälper också för att förhindra någon herrelösa magnetfält som kan skada de interna komponenterna. Väljaren drivs av en standard Boss-stil 9V nätadapter (ingår ej) och är utrustad med ett kabellås för att förhindra ofrivillig isärkoppling.

Funktioner

 • 4 aktiva balanserade utgångar
 • 180 graders polariteten omvänd switch aids tid anpassningen
 • Standard 1/4 '' jack-ingång för anslutning av en rad instrument
 • Fotkontakten mutingfunktion
 • Mycket kortvariga 14-gauge stål konstruktion
 • Ground lift växeln förhindrar att hum och surr från jordslingor
Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.