RedSub BP150 150W Basförstärkare

 • Video 1
3 140 kr RRP 3 806 kr (inklusive Moms @ 25%)

Tillgänglig för beställningLeveransinformation

Varan finns tillgänglig hos vår leverantör

Varan har beställts från vår leverantör, och vi avvaktar leverans.

Vi skickar din beställning så fort som möjligt, så snart vi har mottagit varan från vår leverantör.

"Beräknad leverans till dig" är vår beräknade datum av när leverans kan förväntas till dig och baseras på vår leverantörs normala leverans tidsskalor. Om vi informeras om att det kommer att dröja betydligt längre än normalt, kommer vi att meddela dig detta och, annars kommer vi att skicka ett mejl eller SMS som informerar dig att din beställning har lämnat vårt lager.

Observera:  Vi har denna punkt på displayen i våra York Showroom, och det finns att köpa. Om du är intresserad av att köpa detta ex-display objekt Ring vår försäljning & rådgivning Team på 0843 155 0800.

Beräknad leverans till dig: 2 Augusti 2016

Lägg till i kundvagn

30 dagars öppet köp ingår

30 dagars öppet köp ingår
När du har mottagit din beställning har du 30 dagar för att bestämma dig för om du gärna vill behålla din beställning. Om du bestämmer dig för att varan är olämplig kan du returnera varan till oss för utbyte eller full återbetalning, inklusive standard leveransavgift.

Alla produkter är nya med mindre annat anges och inkluderar ett års garanti.

Vissa varor kan endast returneras om de inte har varken använts eller öppnats,, och när det handlar om mjukvaror, inte har registrerats. Detta inkluderar:

* Mjukvara.
* CDs och DVDs.
* Hörlurar och in-ear.
* Munstycken, rörblad etc.
* Mun / läp produkter.

Vi kan inte ascceptera retuneringar av specialtillverkade produkter som har utformats uteslutande för att fungera som en unik enhet/paket, så som dator system byggd efter en kunds unika instruktioner. Undantag kan vara möjligt med fförhandsgodkännande från försäljaren och kan vara föremål för en avbokningsavgift.

Tillval: 5 års garanti: 204 kr
(Innehåller 90 dagars öppet köp)

5 ÅR UTÖKAD GARANTI SYSTEM

Produktpriset inkluderar ett års garanti och 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Gear4musics förlängda garanti system erbjuder en förbättrad service och har utformats för att kunna erbjuda ett högre skyddsnivå än många andra "gratis" garantier som ibland erbjuds av andra återförsäljare och tillverkare.

Höjdpunkterna av den förbättrade garantiservicen är:

 • Garantin förlängs till 5 år från leveransdatumet
 • Vår pengarna tillbaka garanti förlängs från 30 dagar till 90 dagar (villkor gäller efter 30 dagar)
 • Uppsamling och leverans kostnader ingår de första två åren
 • Kräv tillbaka 50% av kostnaden på den förlängda garantin efter 5 år om inte garantin har använts!
 • Garantin kan överföras om artikeln återförsäljs
 • Lån eller ersättningsutrustning kommer att erbjudas om produkten inte repareras inom 30 dagar
 • Om en vara inte kan repareras kommer en liknande produkt att erbjudas eller en pro -rata tillbakabetalning (enligt garantin) att erbjudas
 • Garantin kan avbokas inom 30 dagar och när som helst efteråt för en pro rata-återbetalning

Den utökade garantin är längre än Gear4musics och tillverkarens vanliga garanti och Gear4musics villkor för handel. Inget uttalande i dessa villkor påverkar eller begränsar dina lagstadgade rättigheter enligt konsumentavtal (information, kanselering och extrakostnader) Förordning 2013.

Produkt Referens: 24290

 • För Scen och Studio.
 • Premium Basförstärkare av Gear4Music.
 • 150W RMS Basförstärkare med 3-bands EQ.
 • Inbyggd kompressor + Tilt Back Kabinettet.
 • Specialdesignade Röd Högtalare

RedSub BP150 150W Basförstärkare

Detaljer

För scenen situationer där du behöver att din bas verkligen skina och bli hörd, RedSub BP150 150W Basförstärkare av Gear4music ger den ytterligare effekt och ultimat ljud forma som du behöver. BP-150 kombinerar den volym som du kräver på scenen med de ljud alternativ du har i studion.Produkt Referens: 24290

Visa fullständig beskrivning

Fullständig Beskrivning

Visa fullständig beskrivning

Uppnå perfekt ton med BP150

Ljudet som formar och att få det perfekta ton är lätt med BP150 förstärkare. Tillsammans med separat nivå kontroller för bas, mitten och diskant finns också bass och ljusa boost växlar och en 7-bands grafisk equalizer med en växel, vilket innebär att du kommer lätt att kunna få ett utbud av bra ljud från 15" drivrutin.

Denna förstärkare har också en inbyggd kompressor som sparkar på hög volym, så inte kommer du få någon högt toppar eller noter sticker ut, och det är ingen fara att högtalarna kommer att få skadade när verkligen köra förstärkaren vid höga volymer.

Mångsidig, slitstark & bärbara scenen Förstärkare

Den RedSub BP150 är en mångsidig förstärkare med funktioner som gör det perfekt för hem övning också. Förstärkare har en hörlur uttaget, så det kan fortfarande användas hemma utan vakna grannarna, och en RCA-ingång, vilket innebär att du kan enkelt ansluta din CD- eller mp3-spelare.

Slutligen, slitstark beläggning och robust kabinett innebära detta förstärkare kommer att bestå av touring medan handtagen på toppen och sidorna är avgörande för transport.

Specifikationer

 • Power Rating: 150W RMS @ 4 & #937;
 • Högtalare: 15" anpassade röd drivrutin
 • kabinett: Tilt ger tillbaka rakt framåt eller 45' riktlinjer
 • Kontroller: Gain, Master
 • EQ Kontroller: 3-bands EQ (bas, Mid, Treble); 7 band grafisk EQ (50Hz/120Hz/400Hz/500Hz/800Hz/4.5KHz/10KHz)
 • Ingångar: 1/4" Jack bas ingång, RCA Aux, 1/4" Jack effekter i, 1/4" Jack Preamp i
 • Utgångar: 1/4" Jack hörlurar, 1/4" Jack Pre Out, 1/4" Jack effekter ut
 • Mått: 622 mm (W) 420 mm (D) 653 mm (H)

RedSub är ett premiumvarumärke för Gear4music

RedSub tillverkar premium-nivå basförstärkare med hög kvalitet komponenter, hantverkskunnandet, anpassade högtalare och senast inom analog och digital basförstärkare tekniken.

Som tillhandahåller distinkt utseende lika väl som de professionella funktioner som finns på mycket högre prislapp förstärkare, Redsub leverera ultimat värde, makt, utseende och ljud.

Med ett effektområde från 35w genom att 500w; övning eller prestanda, en RedSub förstärkare möter åtgärden. RedSub basförstärkare sätta en ny nivå av kvalitet och överkomliga priser på professionella bass guitar förstärkare marknaden.