Z.Vex oktan 3 handmålade gitarr Pedal

  • Video 1
3 336 kr (inklusive Moms @ 25%)

Tillgänglig för beställningLeveransinformation

Varan är tillgänglig för beställning

Varan är tillgänglig för beställning men finna för närvarande inte på lager.

Vi kommer att beställa hem varan så snabbt som möjligt när du har lagt din beställning. När varan har ankommit till oss skickar vi den till dig.

"Beräknad leverans till dig" är det förväntade datumet varan kommer att levereras till dig och baseras på vår leverantörs normala leverans tidsskalor. Skulle vi informeras om att det kommer att dröja längre än förväntat, kommer vi att informera dig, men om den ankommer som förväntat, skickar vi dig ett mejl när din beställning har skickats och är på väg.

Beräknad leverans till dig: 14 Juni 2016

Lägg till i kundvagn

1 årsgaranti och 30 dagars öppet köp ingår

1 årsgaranti och 30 dagars öppet köp ingår
När du har mottagit din beställning har du 30 dagar för att bestämma dig för om du gärna vill behålla din beställning. Om du bestämmer dig för att varan är olämplig kan du returnera varan till oss för utbyte eller full återbetalning, inklusive standard leveransavgift.

Alla produkter är nya med mindre annat anges och inkluderar ett års garanti.

Vissa varor kan endast returneras om de inte har varken använts eller öppnats,, och när det handlar om mjukvaror, inte har registrerats. Detta inkluderar:

* Mjukvara.
* CDs och DVDs.
* Hörlurar och in-ear.
* Munstycken, rörblad etc.
* Mun / läp produkter.

Vi kan inte ascceptera retuneringar av specialtillverkade produkter som har utformats uteslutande för att fungera som en unik enhet/paket, så som dator system byggd efter en kunds unika instruktioner. Undantag kan vara möjligt med fförhandsgodkännande från försäljaren och kan vara föremål för en avbokningsavgift.

Produkt Referens: 24366

  • Fuzz/Octave-Up i en Pedal.
  • Hand-målade konstverk.
  • Individuellt handgjorda.
  • , Ut, och mitten av-ösa tonkontroller.
  • Ledde växelsystem

Z.Vex oktan 3 handmålade gitarr Pedal

Detaljer

Z.Vex oktan 3 Hand målade gitarr Pedal är en löjligt musikaliska fuzz pedal med octave-up effekt blandas. Octave 3 kretsen blir enkla ackord till crazy Obs kombinationer och komplicerade ackord till otroliga buller. Dessutom gör det också solon flyga hopplöst högt. Oktan 3 har en enkel men kraftfull tre-ratten switch för produktion, ingång enhet och en mitten-ösa tone switch.

Produkt Referens: 24366

Visa fullständig beskrivning

Fullständig Beskrivning

Visa fullständig beskrivning

Detta är en av de senaste Z.Vex inkarnationer av oktantalet. Den har exakt samma ljud krets som äldre, men har en speciell ledde växelsystem som bevarar true-bypass, samtidigt lägga en LED på/av indikator. Likaså denna växling system tystnad på pedalen kretsar medan den är i "off"-läge så det inte skrik, väsa eller buzz i bakgrunden. Slutligen finns det två förbättringar som minskar radiomottagning som detta var ett problem med äldre modeller av oktan.

Funktioner

  • I, ton ut och mitten-ösa kontroller
  • Individuellt handgjorda
  • Handmålade konstverk
  • Fuzz/Octave-Up i en Pedal