Gear4music gitarrförstärkare

Gear4Music.com

Elgitarr Förstärkare av Gear4music erbjuder prisvärd kvalitet. Efter att de grundades 2003 har Gear4music.se fått värdefull insikt i musikers behov. Därför har vi gitarrförstärkare som passar alla spelare. 15W och 35 Watt Combo förstärkare, är perfekta för nybörjare och de som försöker lägga till volym i sina spelningar. Gear4music gitarrförstärkare förser dig med professionellt ljud till otroliga priser. View All Information

Elgitarrförstärkare av Gear4music

Första 3 produkter som visas

Elgitarr Förstärkarpaket av Gear4music

Första 2 produkter som visas

Vad är gitarrförstärkare?

Gitarrförstärkare är enheter som gitarrister ansluter till elektriska-, elakustiska- eller basgitarrer som konverterar dess signaler till ljud, som sedan produceras via en högtalare. De är väsentliga för elgitarrister och basister och en mängd olika modeller finns för att passa musikers behov.

Det finns två huvudtyper av gitarrförstärkare: Comboförstärkare - som innehåller förstärkare och högtalare i ett enda kabinett- och enheter med fristående topp som kräver att högtalare ansluts separat. Förstärkarens syfte avgör vilken typ gitarristen bör använda, liksom storleken och mängden ström som krävs. Studenter som söker förstärkare helt enkelt för att lära sig att spela gitarr väljer oftast övningsförstärkare, som brukar vara relativt små och låg-drivna och faller i Combo-kategorin. De som vill spela live eller skapa ett visst typ av ljud, kan dock finna att toppenheter och separata kabinett bättre passar deras behov.

Gitarr Förstärkare Nyheter

Blackstar lansera nya V2 sortiment

Den nya generationen av sin kritikerrosade ID Core sortiment, Blackstars V2 modeller löfte legendariska ton och enastående mångsidighet... Mer »

Line 6 starta Spider V utbud

Med ett överflöd av nya funktioner revolutionerat Spider V digital förstärkning?... Mer »

Boss Katana gitarrförstärkare kommer snart till Gear4music

Boss lansera sin nya Katana serie gitarrförstärkare.... Mer »