Gear4music-gitarrförstärkare

Gear4Music.com

Elgitarrförstärkare av Gear4music erbjuder prisvärd kvalitet. Efter att bolaget grundades 2003 har Gear4music fått värdefull insikt om musikers behov. Därför har vi gitarrförstärkare som passar alla spelare. 15W och 35 Watt Combo-förstärkare är perfekta för nybörjare och de som försöker lägga till volym i sitt spelande. Gear4music gitarrförstärkare förser dig med professionellt ljud till otroligt förmånliga priser. View All Information

Elgitarrförstärkare av Gear4music

Första 6 produkter som visas

Elgitarr Förstärkarpaket av Gear4music

Första 3 produkter som visas

Vad är gitarrförstärkare?

Gitarrförstärkare är enheter som gitarrister ansluter till elektriska-, elakustiska- eller basgitarrer som konverterar dess signaler till ljud, som sedan produceras via en högtalare. De är väsentliga för elgitarrister och basister och en mängd olika modeller finns för att passa musikers behov.

Det finns två huvudtyper av gitarrförstärkare: Comboförstärkare - som innehåller förstärkare och högtalare i ett enda kabinett- och enheter med fristående topp som kräver att högtalare ansluts separat. Förstärkarens syfte avgör vilken typ gitarristen bör använda, liksom storleken och mängden ström som krävs. Studenter som söker förstärkare helt enkelt för att lära sig att spela gitarr väljer oftast övningsförstärkare, som brukar vara relativt små och låg-drivna och faller i Combo-kategorin. De som vill spela live eller skapa ett visst typ av ljud, kan dock finna att toppenheter och separata kabinett bättre passar deras behov.

Gitarr Förstärkare Nyheter

Korns Brian Welch ger Downlow på Orange's Rockerverb

Citerar Rockerverb MKIII 50W som integrerad del av banden definitiv gitarr ljud, Welch förklarar i detalj hur viktigt Orange förstärkare är Korns färgton.... Mer »

Stone Deaf FX införa deras nya sortiment av förstärkare

Finns att köpa nu på Gear4music, Stone Deafär helt nytt sortiment av förstärkare ger modern player ett antal tonal alternativ och storlekar för att utforska!... Mer »

NAMM 2017: Line 6 släppa Variaxen Shuriken och Spider V 240HC

Line 6's första någonsin artisten utformad gitarr, Shuriken personifierar de aggressiva och tekniska spelstilar metall entusiaster runt om i världen.... Mer »