Gear4music gitarrförstärkare

Gear4Music.com

Elgitarr Förstärkare av Gear4music erbjuder prisvärd kvalitet. Efter att de grundades 2003 har Gear4music.se fått värdefull insikt i musikers behov. Därför har vi gitarrförstärkare som passar alla spelare. 15W och 35 Watt Combo förstärkare, är perfekta för nybörjare och de som försöker lägga till volym i sina spelningar. Gear4music gitarrförstärkare förser dig med professionellt ljud till otroliga priser. View All Information

Elgitarrförstärkare av Gear4music

Första 5 produkter som visar

Elgitarr Förstärkarpaket av Gear4music

Första 2 produkter som visar

Vad är gitarrförstärkare?

Gitarrförstärkare är enheter som gitarrister ansluter till elektriska-, elakustiska- eller basgitarrer som konverterar dess signaler till ljud, som sedan produceras via en högtalare. De är väsentliga för elgitarrister och basister och en mängd olika modeller finns för att passa musikers behov.

Det finns två huvudtyper av gitarrförstärkare: Comboförstärkare - som innehåller förstärkare och högtalare i ett enda kabinett- och enheter med fristående topp som kräver att högtalare ansluts separat. Förstärkarens syfte avgör vilken typ gitarristen bör använda, liksom storleken och mängden ström som krävs. Studenter som söker förstärkare helt enkelt för att lära sig att spela gitarr väljer oftast övningsförstärkare, som brukar vara relativt små och låg-drivna och faller i Combo-kategorin. De som vill spela live eller skapa ett visst typ av ljud, kan dock finna att toppenheter och separata kabinett bättre passar deras behov.

Gitarr Förstärkare Nyheter

Sommaren NAMM 2016: Fender meddela ' 57 anpassade Tweed och Bassman 800 förstärkare

Fender har lagt fem nya produkter till deras omfattande utbud av förstärkare.... Mer »

Blackstar meddela 30 GBP Cashback på ID:Core Beam förstärkare

Få £30 cashback på din ID:Core Beam när köper mellan 4: e April och 31 maj 2016.... Mer »

Musikmesse 2016: RME Release Fireface UFX, ADI-2 Pro, MADIface Pro och ARC USB

För att fira sitt 20-årsjubileum avslöjar RME fyra nya produkter på Musikmesse 2016.... Mer »