Vox gitarrförstärkare

Gear4Music.com

Vox är särskilt kända för deras förstärkare. AC30 och AC15 fick enorm popularitet i mitten av sextiotalet när de blev populära inom den brittiska Rock-scenen. Snart började band som The Rolling Stones och The Kinks använda Vox förstärkare, då de gillade "Top Boost" kretsar som definierade rörelsens ljud. View All Information

Vox övningsförstärkare

Första 18 produkter som visas

Vox Combo Förstärkare

Första 44 produkter som visas

Vox Guitar Förstärkartoppen

Första 7 produkter som visas

Vox-högtalarkabinett

Första 4 produkter som visas

Vox gitarrförstärkare

Den Vox Valvetronix serien säkring den kraft och flexibilitet för digital solid-state förstärkare modellering, med en karaktär och respons av en rör förstärkare genom att utnyttja ett 12AX7 vakuumrör under produktionen. Valvetronix förstärkare är extremt mångsidig och kommer att tillgodose nästan alla gitarrist - oavsett stil eller förmåga. Serien består av de VT15, VT30, VT50 och VT100 som spänner från 15-watt till en massiv 100-watt.

VR rör reaktorn förstärkarna anta alla de bästa funktionerna i moderna förstärkare och blanda dem med de bästa funktionerna i vintage förstärkare. Använder beprövade och populära VR kretsarna, ren rör reaktorn serien kan uppnå nästan alla ton från den renaste av, till den smutsigaste av smutsiga. Vintage styling ger både den AC15VR och AC30VR det tidlösa Vox titta.

AC Custom serien introducerades 1958 och är en av historiens mest vördade gitarrförstärkare spänner - huvudsakligen känd för ljudet som utlöste den "British Invasion" av rockmusik. Ritning på över 50 år av expertis, den AC15C1 Custom 1 x 12-tums har varit val i oräkneliga gitarrister genom historien tack vare sin unika ljud och funktioner som"Top Boost"kretsarna. Den AC30C2 Custom 2 x 12-tums ger spelare dubbla produktionsvolymen och har en effektslinga. Till skillnad från AC30C2, den AC30C2X Custom 2 x 12-tums har ett par Celestion Alnico blå högtalare.