Stämapparater

Stämapparater för gitarrer finns i flera olika varianter för att passa olika typer av gitarrister. Stämapparat med pedal används för det mesta under live-spelningar och låter gitarristen stämma gitarren med hjälp av strömbrytaren, du kan till och med stämma gitarren mellan låtarna. En Clip-On Stämapparat passar väl till akustiska gitarrer och fungerar lika bra på scen som i hemmet. Handhållna Stämapparater är bra för hemmabruk samt om du behöver stämma din gitarr innan en spelning.

View All Information

Mest populära elgitarr Stämapparats

Första 13 produkter som visas

Om gitarr mottagare

Stämapparaten är ett grundläggande verktyg för varje gitarrist. Oavsett om du är nybörjare och behöver en stämapparat för att bekanta dig med gitarrstämning eller en livemusiker som behöver en tillförlitlig stämapparat för stämning på scenen erbjuder Gear4music ett antal stämapparater och stämpedaler för alla gitarrister.

Från pedalbordsfavoriter som Boss TU-3 och den innovativa TC Electronic PolyTune, till handhållna stämapparater som Korg MA-30 med metronom – Gear4music.se erbjuder det bästa sortimentet och de lägsta priserna på stämapparater.

Elgitarr Nyheter

MUSIKMESSE 2017: LunaStone TrueOverDrive 2 gitarr Pedal

Nästa utgåva för LunaStone för att debutera på detta år Musikmesse i Frankfurt, TrueOverdrive 2 gitarr pedal champions i beefiest av nedre ändar.... Mer »

Gibson släppa Watch dyrare än en Standard Les Paul gitarr

Genom ett samarbete med klocktillverkaren Raymond Weil, Gibson's 'Freelancer' titta par extravagans och musikaliskt inspirerad design med fantastiska resultat... Mer »

Seymour Duncan avslöja deras aktiv/Passive dualitet Pickup

Tar de bästa egenskaperna hos aktiv och passiva mickar, sedan slå ihop dem till en mångsidig pickup, dualitet erbjuder spelaren ett mångsidigt urval av toner.... Mer »