Stämapparater

Stämapparater för gitarrer finns i flera olika varianter för att passa olika typer av gitarrister. Stämapparat med pedal används för det mesta under live-spelningar och låter gitarristen stämma gitarren med hjälp av strömbrytaren, du kan till och med stämma gitarren mellan låtarna. En Clip-On Stämapparat passar väl till akustiska gitarrer och fungerar lika bra på scen som i hemmet. Handhållna Stämapparater är bra för hemmabruk samt om du behöver stämma din gitarr innan en spelning.

View All Information

Mest populära elgitarr Stämapparats

Första 10 produkter som visas

Om gitarr mottagare

Stämapparaten är ett grundläggande verktyg för varje gitarrist. Oavsett om du är nybörjare och behöver en stämapparat för att bekanta dig med gitarrstämning eller en livemusiker som behöver en tillförlitlig stämapparat för stämning på scenen erbjuder Gear4music ett antal stämapparater och stämpedaler för alla gitarrister.

Från pedalbordsfavoriter som Boss TU-3 och den innovativa TC Electronic PolyTune, till handhållna stämapparater som Korg MA-30 med metronom – Gear4music.se erbjuder det bästa sortimentet och de lägsta priserna på stämapparater.

Elgitarr Nyheter

Fender Custom Shop Eric Clapton Signatur Strats, Nu på Lager!

Ståtar med bäst av dagar gått den Eric Clapton signatur Strat uttrycker klassiska Fender personlighet som Yta med ett antal udda moderna godbitar.... Mer »

Music Man släppa nya Cutlass gitarr med HSS pickuper

Bygga vidare på framgången av deras Cutlass poster, Music Man ta en beprövad favorit och göra det mer mångsidig än någonsin med en extra pickup.... Mer »

Fender tillkännage deras första förordningar på Rosenträ

Efter CITES avtal förra året, Fender har meddelat att deras Elite gitarr och bas sortiment kommer att vara föremål för strikta reglering och substitution av skogen.... Mer »