Stämapparater

Stämapparater för gitarrer finns i flera olika varianter för att passa olika typer av gitarrister. Stämapparat med pedal används för det mesta under live-spelningar och låter gitarristen stämma gitarren med hjälp av strömbrytaren, du kan till och med stämma gitarren mellan låtarna. En Clip-On Stämapparat passar väl till akustiska gitarrer och fungerar lika bra på scen som i hemmet. Handhållna Stämapparater är bra för hemmabruk samt om du behöver stämma din gitarr innan en spelning.

View All Information

Mest populära elgitarr Stämapparats

Första 14 produkter som visas

Om gitarr mottagare

Stämapparaten är ett grundläggande verktyg för varje gitarrist. Oavsett om du är nybörjare och behöver en stämapparat för att bekanta dig med gitarrstämning eller en livemusiker som behöver en tillförlitlig stämapparat för stämning på scenen erbjuder Gear4music ett antal stämapparater och stämpedaler för alla gitarrister.

Från pedalbordsfavoriter som Boss TU-3 och den innovativa TC Electronic PolyTune, till handhållna stämapparater som Korg MA-30 med metronom – Gear4music.se erbjuder det bästa sortimentet och de lägsta priserna på stämapparater.

Elgitarr Nyheter

Seymour Duncan avslöja deras aktiv/Passive dualitet Pickup

Tar de bästa egenskaperna hos aktiv och passiva mickar, sedan slå ihop dem till en mångsidig pickup, dualitet erbjuder spelaren ett mångsidigt urval av toner.... Mer »

NAMM 2017: Ibanez JEM777 30-årsjubileum, PSM10 Paul Stanley och Stoneman signatur gitarrer

Med olika olika poster, Ibanez släpp loss en spektakulär rad signatur modeller till deras NAMM 2017 radas upp... Mer »

NAMM 2017: Line 6 släppa Variaxen Shuriken och Spider V 240HC

Line 6's första någonsin artisten utformad gitarr, Shuriken personifierar de aggressiva och tekniska spelstilar metall entusiaster runt om i världen.... Mer »