Om akustisk behandling

Akustisk behandling kan omforma en förvrängd och klumpiga klingande rum i en skarp, klar och ljusa klingande rum. Med rätt akustiken är ett måste när inspelning, mixning och mastering. Om mix miljön har akustiska problem, kan detta innebära mixar kan låter annorlunda när spelade någon annanstans.

Vi vet hur viktigt Akustik kan vara vid Gear4music.se och hur rätt akustisk behandling kan hjälpa ger bättre arbetsmiljö för producenter, ljud ingenjörer och musiker. Med detta i åtanke har vi ett fantastiskt urval av akustisk produkter och behandlingar från ledande tillverkare som bland annat Vicoustic och Primacoustic. Välja mellan olika typer av akustisk behandlingar såsom punktdiagram block som kan manipulera rummet ljud utan att förlora naturliga atmosfär och fullständig kylrum, set.

Akustisk behandling Nyheter

SE Electronics Reflexion Filter utrymme lanserades!

SE Electronics Reflexion Filter utrymmet är en innovativ akustiska enhet som tog två år av forskning för att skapa.... Mer »

Focusrite, Novation och KRK priset sjunker - alla slutar 28 februari!

Spara pa valda Focusrite, Novation och KRK redskap, erbjuder tillganglig for en begransad tid.... Mer »

Native Instruments maskin Studio lanserade

Native Instruments har meddelat frisläppandet av Maschine studion, en dator produktion Workstation som fungerar lika bra för professionell prestanda.... Mer »

Akustisk behandling

Första 149 produkter som visas