KRK 12S Aktiv Subwoofer

7 995 kr Ord.pris 9 012 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • 12 Tums Kevlar Driver kon.
  • Termiska och överbelastning/klipp skydd.
  • Metall Grill.
  • Böjda baffel.

KRK 12S Aktiv Subwoofer

Detaljer

KRK12s subwoofer förbättrar alla professionella- och projekt studiomonitorsystem genom att leverera exakt reproduktion av basfrekvenserna ner till 34 Hz. Under årtionden har KRK subwoofers varit valet för high definition lågfrekvent övervakning, däribland några av de mest prestigefyllda studios runt om i världen.

Artikelnummer: 20716

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

KRK12s ger nu en större lågfrekvent drivrutin för förbättrad prestanda som ligger inom budgetenramen för även de mest anspråkslösa hem- eller projektstudios men har en prestanda som tungviktare inom industrin, som Martin Harrington, producent för artister som Celine Dion, Stevie Wonder, Kylie Minogue och Natalie Imbruglia, kan uppskatta.

KRK12s har en specialdesignad böjda frontbaffelplatta som praktiskt taget eliminerar diffraktiondistorsion, förbättrar ren basreproduktion ner till 34 Hz från den 12-tums Kevlar vävda "high excursion" drivrutinskonen.

Intern monterad kraftförstärkare ger en 225W RMS uteffekt som levererar 110dB musik och 113dB peak ljudtryck. Under hela tiden är högpass crossover fixerad vid 80Hz med en subwoofer lågpassfilter variabel från 50Hz till 130Hz .

Denna frekvensprestanda gör KRK12 till det idealiska valet för de flesta befintliga monitorssystem. Högtalarens funktioner XLR, 1/4-tums TRS och RCA ingångar, och XLR och RCA-utgångar, volymkontroll av systemet med ett intervall - 30dB till 6 dB, subwoofer/line out bypass, omvänd faskopplare och jordlyft omkopplare.

Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.