Radial IceCube IC-1 balanserad Line Isolator / Hum Eliminator

Radial IceCube IC-1 balanserad Line Isolator / Hum Eliminator

Detaljer
Den radiella IceCube IC-1, balanserad en ultra-kompakt line isolator för att passa inuti en tekniker tool kit att eliminera hum och buzz orsakas av jordslingor i ljudsystem. Plug and play lättanvänt, bara ansluts IceCube i serie med den felande del av utrustningen att lösa marken slingan. IceCube kommer lugnt gå till arbetet som det eliminerar brum och buzz utan att kompromissa med signalkvalitet.

Artikelnummer: 58231

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning
Mätning är mindre än 4-tums x 1 ½" x 1 ½"(10,16 x 3,81 x 3,81 cm), de kompakt design har en XLR-F ingång på ett slutet och en XLR-M utgång på den andra med solid 16 gauge stål konstruktion och tålig pulverlack för bästa Yta. Stålet yttre skal ger utmärkt skärmning mot elektromagnetiska fält som alstras av kraftkabel, dimmers, motorer och strömförsörjning samtidigt vara betydligt mer robust - en mycket viktig fördel för konsert touring och AV hyreshus där den snabbt tempo miljön kan ofta vara mycket hårt på gear. Anslutning till och från IceCube görs med hjälp standard 3-polig XLR-kablar. Den är också utrustad med en ground lift omkopplare att ytterligare hjälpa att minska buller.
Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.