Radial katapult TX4 4-kanals ljud orm

  • 4 XLR-ingångar och utgångar.
  • Två Neutrik Ethercon utgångar.
  • Tung stålkonstruktion och lackerade Yta.
  • Ground Lift Switch eliminerar brum och Buzz.
  • Cat-5 skärmad partvinnad kabel

Radial katapult TX4 4-kanals ljud orm

Detaljer
Radial katapult 4-kanals ljud ormen är en högpresterande ljud orm med fyra XLR-ingångar med två Neutrik Ethercon utgång och fyra XLR-utgång. Perfekt för att ansluta en mängd utrustning inklusive mikrofoner och andra populära XLR-baserade ljudutrustning, katapulten är perfekt för liveframträdanden där fler anslutningar behövs. Rutan själv har en Cat-5 skärmad twisted pair kabel. Med enkla men praktiska funktioner är katapulten perfekt för en Live-applikationer. TX4 är en sändnings modul med 4 XLR-F ingångar och 4 utgångar XLR-M

Artikelnummer: 71931

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Enkla men slitstark Design

De radiella katapult 4-kanals ljud orm har fyra XLR-ingångarna med två Neutrik Ethercon utgång och fyra extra XLR-utgångar för optimal anslutning och bästa möjliga ljud kvalitet. Rutan katapult själv består av en tung stålkonstruktion, konstruerad för att hantera påfrestningarna i kontinuerlig Live-användning, med en tunga pulver Rock slut, vilket gör det mycket kortvariga och motståndskraftig mot repor. Det finns även en skyddande bar runda kontakter att hålla dem säkra och säker, samtidigt som de ger ett handtag för att bära din orm.

Mångsidig funktionalitet

Och agera som en standard audio orm, kan katapulten användas för en rad olika funktioner som ger extra ingångar och utgångar eller som en hängiven audio orm för att transportera kanaler över större områden. Ormen har 4-kanaler där du kan skicka både analog och AES digital ljudsignal genom en Cat-5 skärmad partvinnad kabel. Detta ger scenen tekniker med förmågan att transportera kanaler balanserat ljud över en fantastisk scen, samt en rad andra funktioner. En ground lift switch har Transponeringts i varje ände för Ethernet kabelanslutning, hjälper till att eliminera eventuella hum och buzz orsakas av jordslingor.

Funktioner

  • 4 XLR-F ingångar och 4 utgångar XLR-M
  • Ansluta en rad externa enheter över större områden
  • Tung stålkonstruktion och tunga pulverlack för bästa Yta för maximal hållbarhet
  • Cat-5 skärmad partvinnad kabel
  • Ground lift switch hjälper till att eliminera brum och buzz orsakas av jordslingor
Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.