Roland R-05 WAVE/MP3 Ljudinspelare

  • Video 1
2 144 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Högkvalitets stereoinspelning (24-bit/96 kHz) via inbyggd stereomick eller via extern ingång
  • Spelar in direkt till ett SD-kort med utökad batterilivslängd
  • Funktioner för övning (ändrar tempo utan att ändra tonhöjd), loop-uppspelning osv.)
  • Automatiskt inspelningsstart, automatiskt sång-split, automatisk nivåjustering
  • Pre Record-funktion (spelar in 2 sekunders audio innan man trycker på REC)

Roland R-05 WAVE/MP3 Ljudinspelare

Detaljer

Den kompakta R-05:an är lätt att använda, prisvärd och fylld med så många avancerade funktioner att den höjer ribban rejält i sin prisklass. Ta del av kristallklar 24-bit/96 kHz inspelning, utökade inspelnings- och redigeringsfunktioner samt utökad batterilivslängd (mer än 16 timmar per laddning). På scenen, vid övning, i skolan, på gatan, i konferensrummet - närhelst inspirationen faller på, låt R-05 fånga ögonblicket med lätthet och bästa ljudkvalitet.Ring vår Roland Specialist på 0843 155 0500 för ytterligare information

Artikelnummer: 16813

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Prisvärd digitalinspelare med avancerade funktioner

24/96 inspelning

R-05 presterar oklanderlig, okomprimerad stereoinspelning direkt till ett SD-kort - med upp till 24-bit/96 kHz upplösning. Vare sig man spelar in direkt med den inbyggda stereomicken eller via en extern mikrofon eller linjeingången imponeras man av R-05's detaljerade och klara ljudbild. För bekymmersfria inspelningar finns ett s.k. Rehersal mode som gör att du inte överstyr ingången.

Inbyggd redigering

Även om R-05 integrerar perfekt med datorer via USB 2.0 behöver denna nya generation med recorders inga datorer för redigering. Det går snabbt och bekvämt att trimma, dela och kombinera i själva R-05:an. För de som sedan vill lägga en extra touch på inspelningen är R-05 försedd med ett inbyggt reverb.

Rehearsal Mode

I replokalen kan man göra kristallklara inspelningar av sitt band - till och med på höga volymer. R-05 kan automatiskt sätta optimal inspelningsnivå och splitta sångerna. Det är till och med möjligt att samtidigt spela in en högkvalitets WAV-fil för CD-produktion och en MP3-fil för fildelning.

Music-Practice Partner

R-05 kan hjälpa dig att träna på ditt instrument eller öva din sång. Du kan loopa ett specifikt avsnitt i en audioinspelning eller ändra uppspelningshastigheten utan att påverka tonhöjden. Man kan spela upp en svår fras långsamt eller spela upp hela låten extra snabbt för att snabbt greppa upplägget.

Även för icke-musiker!

Musiker kommer automatiskt att dras till R-05 men denna portabla digitalinspelare är också helt perfekt för många ickemusikaliska ändamål. Spela in lektioner, föredrag och möten - bara som exempel. Den mycket känsliga inbyggda mikrofonen registrerar tydligt alla röster i ett rum. Det medföljande vindskyddet ger mer störningsfria inspelningar när omgivningen kräver det och tripod-stativet ger möjlighet til optimal placering.

För ytterligare information om Roland R-05 Audio Recorder, ladda ner broschyr PDF från länken nedan.

En reseadapter sänds med din beställning
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.