DISC Novation 25 SL MK2 USB MIDI-klaviatur

2 405 kr RRP 3 361 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Novation 25 SL MK2 USB-MIDI-keyboard.
  • 144 Tecken LCD-skärm.
  • Back Lit LED knappar och kodare.
  • Automap 3 PRO Software.
  • Velocity-känsliga, semi-vägt åtgärd keyboard.

DISC Novation 25 SL MK2 USB MIDI-klaviatur

Detaljer

Med en gigantisk 144-tecken-bildskärm, tillbaka lyser LED knappen och tillhandahåller status LED ringat kodare, det finns knappt en anledning att inte njuta av Novation 25 SL MK2. Denna mysiga bit Kit stöder en fullständig DAW och plug-in yta. Alla 56 knoppar, knappar och faders är alla karta-kapabla tack vare den utmärkta Automap 3 PRO-programvaran.Artikelnummer: 13758

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Viktiga funktioner

  • Högkvalitativ professionell klaviatur - hastighet-känsliga, semi vägda mäter keyboard från Fatar, med assignable after touch. Novation leverera en känsla av att spela ett instrument, snarare än bara en dator perifera.
  • Illuminated kontroller ge omedelbar visuell feedback - ljusa ledde ringar runt åtta smidig kodare och bakgrundsbelysta knappar i hela ger omedelbar visuell feedback för varje fysisk kontroll, ytterligare minska beroendet av datorskärmen.
  • Jätten 144-tecken LCD-skärm - frigör artisten från att vara fastkedjad vid datorskärmen, att placera alla väsentliga data precis vid sidan av de relevanta kontrollerna.
  • Stort utbud av Beröringskänsliga kontroller - Full kontroll yta stöd Ultra flexibla DAW kontroll och Auto-mappningsbara plug-in kontroller, 16 knoppar, 8 reglar och 32 assignable Bakgrundsbelyst LED knappar.
  • Automap 3 PRO Control programvara -SL Mk II levereras med Automap programvara som gör det möjligt att omedelbart mappa programvara parametrar till reglar, knappar, pulsgivare och krukor och andra styrsystem

SL Mk II har utformats att utrusta moderna DAW användaren med varje dimension av hårdvara kontroll, så att ett konkret tillvägagångssätt att navigera programvara, mixning och kontrollera plug-ins. Det utgör extra värde som Kontrollenhet, integrera en DAW kontrollyta med en kvalitet semi vägda keyboard (med after touch) och de mest intuitiva plug-in kartläggning kapacitet tillgänglig - leds av Automap 3 PRO; utan tvekan den mest avancerade kontroll programvaran på marknaden.

Svårigheten med andra kontroll ytor är att veta vad tilldelas till vad. SL Mk II har en gigantisk 144-karaktär Ultra ljusa LCD skärm som visar alla parameternamn och värden för den valda raden av flygledare. Alla 8 reglar och 16 rattar är beröringskänsliga, så för tillfället en vidrörs, displayen visar namnen och värdena på den raden och sätter parenteser runt den domänkontrollant som för närvarande är beröring. Detta gör att användaren kan se vilken parameter har tilldelats kontroller utan att behöva ändra värdet, eller hänvisa till deras programvara. SL Mk II har också en dedikerad 'Fart urtavlan' knopp, som kan användas för att ändra värdet på någon parameter markören är placerad över utan att göra någon som helst uppdrag.

8 kontinuerlig roterande kodare har 11 segment LED ringar runt var och en av dem, så att pulsgivare bete sig som krukor så att användaren kan se värdet innan du flyttar dem. Alla knappar har lysdioder under dem så användare kan direkt se deras status utan att trycka på dem. Det finns 8 soft-känsla trumpads, en pitch/modulering hjul och en X / Y Xpression touchpad som (tillsammans med fotpedal och Sustain pedal input), är alla helt överlåtas till någon parameter med Automap programvara

Den SL Mk II har utformats att dra minst nuvarande så den kan användas som en USB-buss-drivna enheten, och en valfri 9V DC strömförsörjning kan läggas för fristående användning. USB Interface, SL Mk II har 1 MIDI i, 1 MIDI thru och 2 MIDI-outs.

Kraften bakom SL Mk II unik förmåga att kartlägga kontrollanter på röra om en knapp, finns i den medföljande programvaran Automap. Automap 3 PRO kan du mappa styrenheter med otrolig hastighet och lätthet - inga fler gräva genom MIDI-kontinuerlig Kontrollenhet nummer, Automap server tar hand om allt. Automap's GUI ger användaren en visuell representation av alla nuvarande mappningar på skärmen, liksom möjligheten att spara och hantera mappningar mellan olika projekt. Det finns också ett alternativ att bara få upp GUI när en domänkontrollant på SL Mk II har varit rörd!