DISC Novation 61 SL Mk2 MIDI-klaviatur med fodral

5 217 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Inkluderar Gratis Väska.
  • Professional 61 tangent-klaviatur.
  • Semi vägda mäter.
  • Körs på Auto karta programvara.
  • Bussen driv

DISC Novation 61 SL Mk2 MIDI-klaviatur med fodral

Detaljer

SL Mk II kombinerar en hög kvalitet semi vägda keyboard med full DAW och plug-in yta, som visuellt matar tillbaka alla kontrollinformation till användaren. En jätte 144-teckens display, tillbaka lyser LED knappar och LED ringmärktes pulsgivare Visa status för alla kontroller. Ultra snabb kartläggning av alla 56 knoppar, reglar och knappar sköts av den banbrytande Automap 3 PRO-programvaran.

Artikelnummer: 50406

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Viktiga funktioner

  • Högkvalitativ professionell klaviatur - hastighet-känsliga, semi vägda mäter keyboard från Fatar, med Tilldelbara after touch. Novation leverera känslan av att spela ett instrument, snarare än bara datorkringutrustning.
  • Illuminated kontroller ger omedelbar visuell feedback - ljusa LEDDE ringar runt åtta smidig kodare och bakgrundsbelysta knappar hela ge omedelbar visuell feedback för varje fysisk control, ytterligare minska beroendet av datorskärmen.
  • Jätten 144-tecken LCD-skärm - frigör artisten från att vara fastkedjad vid datorskärmen, placera alla väsentliga data rätt tillsammans med de relevanta kontrollerna.
  • Stort utbud av Beröringskänsliga kontroller - Full control surface stöder ultra flexibla DAW control och Auto-mappningsbara plug-in kontroller, 16 rattar, 8 reglar och 32 assignable Bakgrundsbelyst LED knappar.
  • Automap 3 PRO Control programvara -SL Mk II levereras med Automap programvara som gör att du omedelbart mappa programvara parametrar till reglar, knappar, kodare och krukor och andra styrenheter

SL Mk II har utformats för att utrusta moderna DAW användaren med varje dimension av Hårdvara control, möjliggör ett konkret tillvägagångssätt att navigera programvara, mixning och kontrollera plugin-program. Det utgör extra värde som Kontrollenhet, att integrera en DAW control ytan med en kvalitet semi vägda keyboard (med after touch) och de mest intuitiva plug-in kartfunktioner tillgängliga - leds av Automap 3 PRO; utan tvekan den mest avancerade control programvara på marknaden.

SL Mk II upprätthåller Novation's rykte för att Konstruktionskvalitet Hårdvara (gillar SL Mk I, de tilltalar också artister som behöver ett väl konstruerat keyboard på scenen). Kvalitet återspeglas inte bara i deras robusthet, men ännu viktigare på sätt den SL Mk II har utformats med all information som beräknas för att maximera arbetsflöde. Den SL Mk II: s visuellt matar tillbaka alla Kontrollenhet information till användaren med baksidan upplysta knappar och kodare LED ringar.

Svårigheten med andra control ytor är att veta vad som är tilldelat till vad. SL Mk II har en jätte 144-karaktär ultra ljusa LCD skärm som visar alla parameternamn och värden för den markerade raden av domänkontrollanter. Alla 8 reglar och 16 knoppar är beröringskänsliga, så nu en vidrörs, displayen visar namnen och värdena på den raden och sätter parenteser runt den domänkontrollant som för närvarande är beröring. Detta gör att användaren kan se vilken parameter har tilldelats kontroller utan att behöva ändra värdet, eller hänvisa till deras programvara. SL Mk II har även en dedikerad 'Fart urtavlan' knopp, som kan användas för att ändra värdet på någon parameter som markören placeras över utan att göra några uppdrag som helst.

8 kontinuerlig roterande kodare har 11 segment LED ringar runt varje av dem, så att givarna att bete sig som krukor så att användaren kan se värdet innan du flyttar dem. Alla knappar har lysdioder under dem så att användare kan direkt se deras status utan att trycka på dem. Det finns 8 mjuk känsla trumpads, en pitch/modulering hjul och ett X / Y Xpression pekplattan som (tillsammans med fotpedal och sustain pedal input), är alla helt överlåtas till någon parameter med programvaran Automap

Den SL Mk II har utformats för att rita minimiströmmen så det kan användas som en USB-buss-drivna enhet, och en valfri 9V DC strömförsörjning kan läggas till för fristående användning. Förutom USB Interface, den SL Mk II har 1 MIDI i, 1 MIDI thru och 2 MIDI-outs.

Kraften bakom SL Mk II: s unika förmåga att kartlägga Kontrollenhets på en knapptryckning, finns i den medföljande Automap-programvaran. Automap 3 PRO användarna kan mappa styrenheter med otrolig hastighet och lätthet - inga fler gräva genom MIDI konstantreglerare nummer, Automap server tar hand om allt. Automap's GUI ger användaren en visuell representation av alla nuvarande mappningar på skärmen, samt möjligheten att spara och hantera mappningar mellan olika projekt. Det finns också ett alternativ att endast få upp GUI när en Kontrollenhet på SL Mk II har berörts!