DISC Roland KS-1 X X-stagade Keyboard stativ

489 kr Ord.pris 564 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Mycket kortvariga stålkonstruktion.
  • Rörliga gummi ärm för extra stabilitet.
  • Tunga fyrkantiga stålrör.
  • Single-X ramkonstruktion.
  • Lätt höjdjustering och låsning koppling

DISC Roland KS-1 X X-stagade Keyboard stativ

Detaljer
Roland KS-1 X X-Braced keyboard stativ är en slitstark och robust stativ för att rymma en rad bärbart keyboard. Stativet har en robust metall konstruktion med en enstaka-X design för maximal stabilitet. X-brace struktur har en fjäderbelastad nivå med en låsning koppling, så att du kan justera höjden med lätthet. Gummi ärm funktioner på ben och upp i montern som extra stabilitet, håller ditt instrument på plats medan du spelar. Med sin tunga fyrkantiga stålrör och robust design är Roland KS-1 X idealisk för alla keyboard spelare, om hemma eller på resande fot.

Artikelnummer: 76524

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Singel-X ramkonstruktion

Slitstark enstaka-x strukturen av Johan KS-1 X ger maximal stabilitet genom att sprida vikten jämnt över hela strukturen och säkra ditt instrument på plats. Designen har varit en hörnsten i utformningen av keyboard stativ för år, känd för sin stabilitet och prisvärd design. Rörliga gummi ärmarna ligger på toppen och botten av stativet säkerställa keyboardet sitter på plats i användning samt att hålla stå stabilt på ojämna underlag.

Höj-och sänkbara

Att vara robust, ligger Roland KS-1 X även höjd justerbar tack vare dess fjäderbelastade och låsning kopplingen. Detta gör att du kan justera höjden på din monter i farten med lätthet, utan att behöva återställa stativet. Stativet är utformad för att rymma ett brett utbud keyboard i annorlunda stil för ökad mångsidighet. Med dess hållbara, stål konstruktion och mycket slitstark är design, Roland KS-1 X idealisk för keyboard spelare behöver en pålitlig och prisvärd stå.

Funktioner

  • Tunga fyrkantiga stålrör
  • Lätt höjdjustering med fjäderbelastade och låsning kopplingen
  • Rörliga gummi ärm för instrument stöder och stå stabilitet