Deluxe Piano pall av Gear4Music - öppnad kartong

639 kr Ord.pris 929 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Höj-och sänkbara.
  • Svart Yta matchar de flesta mörka pianon.
  • Bekväm men ändå hållbara

Deluxe Piano pall av Gear4Music - öppnad kartong

Detaljer

Denna högkvalitativa, traditionella piano pall är höjdjusterbar, så att du kan hitta exakt rätt position att stödja din spelhållning med upprätt, grand eller Digitalpiano eller keyboard.Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 76811

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Medföljande platt packad, denna Gear4music piano pall är lätt monteras inom några minuter. En robust och stabil pall med en attraktiv svart Yta, det är speciellt lämplig för användning med mörk rosenträ, polerad ebenholts eller svart Sidenmatt pianon. Alternativt, detta är också tillgänglig som en Rosenträ Piano pall.

Justerbar höjd gör att du kan hitta den mest bekväma positionen för din egen spelar och kan vara särskilt användbart för mindre eller flera användare.

Läder effekt topp är fast, exakt vad du behöver för att spela piano med rätt teknik, men bekväma. Gear4music deluxe piano pallen är tålig, bra gjort men ändå billigt jämfört med de flesta andra på marknaden. Det är ett bra val för den som söker en praktisk och förbrukaren vänlig och attraktiva piano pall.

Detta piano pall finns även i en modell med en ytterligare underseat lagring fack - Deluxe Piano pall med förvaring.

Funktioner & specifikationer

  • Svampen tjocklek: 2 cm
  • Yta Material: Läder effekt
  • Yta: Svart
  • Justerbar Höjd: 18.5"- 21"

Gear4music - en revolution i konkurrenskraftiga priser, hög kvalitet musikinstrument och utrustning.

Gear4music har slagit sig ihop med några av de bästa tillverkarna från hela världen att utveckla vår egen linje av musikanläggning. Vårt mål är att förse våra kunder med ett brett utbud hög kvalitet, förnuftigt prissatta musikinstrument.

Med våra många års samlad erfarenhet har vi utvecklat ett brett utbud instrument och utrustning inklusive trumset, akustiska och elektriska gitarrer, träblås, mässing, stränginstrument och högtalarsystem. Vi är stolta att kunna erbjuda detta till våra kunder tillsammans med hundratals andra kända märken. Nära samarbete med våra noga utvalda tillverkare, vi strävar efter att producera tillförlitliga, stora klingande instrument till ett pris som är tillgänglig för alla. Vår musikaliska utrustning görs till samma höga krav som du förväntar dig från andra ansedda tillverkare - detta är backas upp av vår standard 30 dagars öppet köp.

Gear4music produkter tillverkas etiskt och ansvarsfullt sätt att uppfylla förväntningarna som en omtänksam värld.