Justerbar Pianopall av Gear4Music, vit - B Stock

457 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Justerbar Pianopall av Gear4Music.
  • Vit glans Yta.
  • Justerbar för höjden
  • Bekväm men ändå hållbar

Justerbar Pianopall av Gear4Music, vit - B Stock

Detaljer

Denna högkvalitativa, traditionella piano pall är höjdjusterbar, så att du kan hitta exakt rätt position att stödja din kroppshållning med en upprätt/digitalpiano, flygel eller keyboard. Färdiga i en fantastisk glans vit, med en svart Manchester topp, denna pall ser bra ut med vit piano.Dynans vadderad högst upp på pallen är 1-2 mm för fantastisk för bildrutan i pallen, men är fortfarande fullt fungerande.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 66388

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Eftersom den levereras packad platt är denna Gear4music pianopall lätt monteras inom några minuter. En robust och stabil pall med en attraktiv Glans vit finish, det är särskilt lämplig för användning med vita pianon.

Justerbar höjd gör att du kan hitta den mest bekväma positionen för din egen spelar och kan vara särskilt användbart för mindre eller flera användare.

Den Manchester stolen pad är stabil, exakt vad du behöver för att spela piano med rätt teknik -- men ända är den bekväm. Gear4music justerbar piano pallen är tålig, bra gjort men ändå billigt jämfört med de flesta andra på marknaden. Det är ett bra val för den som söker en praktisk och förbrukaren vänlig och attraktiva piano pall.

Funktioner & specifikationer

  • Svampen tjocklek: 2 cm
  • Material på ytan: Corduroy
  • Yta: Glans vit
  • Justerbar Höjd: 470 mm till 570 mm

Gear4music - en revolution i konkurrenskraftiga priser, musikinstrument och utrustning av hög kvalitet.

Gear4music har slagit sig ihop med några av de bästa tillverkarna från hela världen för att utveckla vår egen linje av musikutrustning . Vårt mål är att förse våra kunder med ett brett utbud passligt prissatta musikinstrument av hög kvalitet

Med vår många års erfarenhet har vi utvecklat ett brett utbud instrument och utrustning inklusive trumset, akustiska och elektriska gitarrer, träblås-, mässing- och stränginstrument samt högtalarsystem. Vi är stolta över att kunna erbjuda detta till våra kunder tillsammans med hundratals andra kända märken. I ett nära samarbete med våra nogrannt utvalda tillverkare, strävar vi efter att producera tillförlitliga instrument med ett perfekt sound till ett pris som är tillgängligt för alla. Vår musikutrustning tillverkas enligt samma höga krav som du förväntar dig av andra ansedda tillverkare - detta faktum stöds av vår standard 30 dagars "öppet köp" garanti

Gear4musics produkter tillverkas på ett etiskt och ansvarsfullt sätt för att uppfylla förväntningarna av en omtänksam värld.